A Piltover seriffjének megjelenése óta 3910 nap telt el.

A Riot Games kiadott egy Teamfight Tactics Dev Drop videót, amiben néhány olyan bajnokot mutat be, akik még nem kaptak vizuális frissítést a League of Legends-ben. A TFT-ben azonban már a megújult külsővel jelentek meg, ami erősen utal arra, hogy a látványterv megérkezik a League of Legends-be is. Elvégre a TFT még mindig ugyanarról a kliensről indul.

A videón látható a következő TFT szett, amelyet Piltover ihletett, vagyis számos, az ötletgazdag városból származó bajnok fog szerepelni.

A frissített Caitlyn pontosan egy percnél látható a videóban és valószínűleg a közelgő Arcane sorozatot promotálja. 

Cait megtartja az általános esztétikát, de sokak szomorúságára megvált a nevetségesen túlméretezett fejfedőjétől. Amit egy kisebb kalap váltott le, hogy jobban illeszkedjen a fejéhez. Ha már a fejénél tartunk, a haja sokkal jobban fog kinézni, mivel már nem úgy néz ki, mint egy tömör, csavart cukorka.

 

Továbbá, Piltover seriffje több ruhát fog viselni, ami egy kicsit jobban hasonlít a Legends of Runeterra dizájnjára, a hozzáadott ing és nadrág nyilvánvalóan a viktoriánus korszak ruházatát idézi.

Ez a frissítés valószínűleg csak a kinézetére fog hatni.

Caitlyn játékmenetéhez nem nyúlnak hozzá elméletileg. Az évek alatt több hős is rászorul az ilyen féle frissítésekre, ahol a játékmenet megfelel, de a kinézet már idejét multa. Ezért több ilyen változtatást is látni fogunk az évek alatt, ami a Leauge of Legend mobil játékából a Wild Riftből érkezik. Igen furcsa lehet ezt olvasni, de a Wild Rift karakterei, illetve splash artjai sokkal kifinomultabbak.

Mit gondoltok az új Caitlynről?

×