A League of Legends rajongók még mindig várnak az Arcane hivatalos megjelenési dátumára.

A Riot Games a Weibo-n közzétett egy rövid klipet a készülő League of Legends animációs sorozatból, az Arcane-ból. A klip körülbelül két perces, és Jinx és Vi fiatalabb változatát mutatja, amint egy háztetőn ülnek szülővárosukban, Piltoverben. A Weibo hatalmas szerepet játszik a kínai közösségi médiában, több mint 300 millió regisztrált felhasználóval.

A gyerekkori emlékekről beszélgetnek, és arról, hogy mit jelent Piltoverben felnőni. Vi egy távcsövet ad Jinx kezébe, és körbevezeti a városban, rámutatva a különböző fontos látnivalókra, és leírja, milyen emlékek fűződnek hozzájuk.

A klip azzal zárul, hogy a tinédzser Vi azt mondja Jinxnek, hogy „erősebb, mint azt gondolná”, és hogy „egy nap a város tisztelni fogja [őket]”.

 

New Arcane Footage from League Weibo from leagueoflegends

 

Az Arcane egy másik klipje, amelyben Jinx és Vi régebbi változatai láthatók, még júniusban jelent meg. A sorozat két főszereplőjének abban a részletben bemutatott változatai a League of Legends játékosok számára felismerhetőbbek lehetnek.

 

Mivel az Arcane promóciós anyagai az utóbbi időben egyre gyakrabban jelennek meg, a Riot lassan bejelentheti a közelgő animációs sorozat hivatalos megjelenési dátumát. Az Arcane elméletileg idén ősszel indul a Netflixen, de sem a Netflix, sem a Riot Games nem adott ki hivatalos dátumot.

Ti várjátok már az Arcane megjelenését?

https://leet.hu/termekek/tarsasjatekok/

forrás: dotesports

×