A Battlefield 2042 a rengeteg szivárgás mellett is próbálja titokban tartani pár specialista képességét.

Még öt Battlefield 2042-specialista van, akikre még nem derült fény, de az online detektíveknek köszönhetően fény derült néhány kütyüjükre és képességükre.

A Battlefield adatbányász Temporyal összeállított egy listát a fennmaradó specialisták összes elérhető részletéről, amelyeket vagy a közelmúltbeli technikai játéktesztekből tártak fel, vagy a legutóbbi trailerekből figyeltek meg.

Íme a lista: 

S. Espinoza

A jelek szerint képes lesz egy ballisztikus pajzsot használni, amivel nemcsak a bejövő lövéseket blokkolhatja, hanem kegyetlen közelharci támadással is szétverheti az ellenséget. A játék egyetlen ballisztikus pajzsot használó specialistája erősen párnázott is lesz, hogy csökkentse a robbanóanyagok okozta sérüléseket.

Navin Rao

Elméletileg képes lesz feltörni a járműveket, hogy akár átvegye a fő fegyverzetüket. Úgy tűnik, hogy a specialista képes lesz a radarok feltörésére is, ami a közeli ellenség minitérképének zavarására utalhat.

Constantin Anghel

Ő lesz a második Battlefield 2042 specialista, aki a páncél és lőszer utánpótlás mellett képes lesz a barátokat is újraéleszteni.

Sundance

Képes lesz használni a szárnyas ruhát, amelyet már többször bemutattak trailerekben.

Ji-Soo Paik

Egy kiterjesztett valóság szkennerrel lesz felszerelve, amelyről még további részleteket nem tudni. Szóval itt szabadjára lehet engedni a fantáziát.

Remélhetőleg, minél hamarabb több információt kapunk a maradék specialistákról is. Illetve, hogy az évek alatt tovább bővítik a specialisták listáját.

https://leet.hu/shop/back2school/

×