A Battlefield 2042 új karaktere Navin Rao, egy hacker és ex-MARCOS tiszt, így elég érdekes kütyükkel szolgálhat majd.

Az indiai játékosok rendkívül izgatottak lettek, amikor megtudták, hogy a Battlefield 2042 egyik pályája a Gujarat Bhavnagar kerületében található Alangban fog játszódni. A térkép nem csak egy vizuálisan lenyűgöző helyszínnek ad otthont, a Battlefield 2042 világának néhány igen érdekes történetének is otthont ad.

A térképpel együtt egy indiai specialista is bekerül a játékba – Navin Rao, egy hacker és volt MARCOS tiszt.

A DICE keményen dolgozott a Battlefield 2042 köré épülő, világ és történet megalkotásán, ami eddig nagyon érdekesnek tűnik. A jelek szerint Navin Rao lehet az egyik olyan specialista, akit a játékosok választhatnak a játékban – a hacker képességei rendkívül hasznosak lehetnek harcokban.

Az EA nemrégiben bemutatott World of Battlefield 2042-ben a játékosok először láthatták Navin Raot, valamint háttértörténetét és személyiségét.

Navint „emberbarátnak” tartják, egy hírhedt hacker, aki rendkívül találékony és ügyes.

Egyszer sikerült ellopnia egy hajót az Alang hajógyárból, miközben az indiai hadsereg egy vihar közepette a nyomában volt.

Ez rendkívül izgalmas az indiai játékosok számára, mivel ez azon ritka alkalmak egyike, amikor indiai karaktert játszhatnak egy AAA címben, mint a Battlefield 2042. Az EA folyamatosan egyre jobb a karakterek, kultúrák és identitások sokszínűségének képviseletében – különösen az olyan játékokban, mint a Respawn Entertainment Apex Legends, amelyben egy angol-indiai karakter, Ramya Parekh AKA Rampart is szerepel.

Ne felejtsük el, a Battlefield 2042 kisfilmje az Exodus egy hét múlva érkezik, ami bemutatja a sztorivonalat a játékhoz.

http://bit.ly/bf2042-leet

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/
forrás: mysmartprice

×