Az Electronic Arts egy rövidfilmet tervez kiadni, amely a Battlefield 2042 eseményeinek köré épül.

Az Exodus címet viselő kisfilm a DICE közelgő Battlefield 2042 világépítésének része, amely nem tartalmaz kampányt. Ez nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy később se lesz kampány. Egy előző szivárgás is alá tudja támasztani, hiszen már akkor arról írtunk, hogy a multiplayeren belül lesz történetszál. Ez hasonló elképzelés mint a Call of Duty: Warzone és Black Ops Cold War szezonokba fűzött történetszál.

A népszerű YouTuber és streamer Westie is hozzászolt a videóhoz.

 

„Légy tanúja az eseményeknek, amelyek egy totális háborút indítanak el a 2042-es világban játszódó önálló kisfilmben” – ez áll megjelent teaser trailerhez mellékelt szövegben, amelyet alább megtekinthetsz.

 

Az Exodus premierje augusztus 12-én 17:00-kor érkezik.

„A Battlefield 2042-ben a világ a szakadék szélén áll” – olvasható az EA szinopszisában a játékról. „Az élelmiszer-, energia- és tiszta vízhiány több tucatnyi bukott nemzethez vezetett, ami az emberiség történetének legnagyobb menekültválságát idézte elő.”

„Ezek között a Nem-patrióták, vagy No-Pats, között vannak családok, farmerek, mérnökök – és még katonák is. E válság közepette az Egyesült Államok és Oroszország totális háborúba sodorja a világot. A No-Pat Specialisták mindkét oldalhoz csatlakoznak, és nem egy zászlóért, hanem a Nem-Patriáltak jövőjéért harcolnak ebben az új világban.”

Az Exodus megjelenését megelőzően a DICE elmondása szerint augusztus 3-án kezdődően a játékosok „Kayvan Bechir beavatott újságíró szemén keresztül” tekinthetnek be a Battlefield 2042 helyszíneibe.

Az még rengeteg idő sajnos, de remélhetőleg addig is kapunk pár képet, illetve videót a játékról.

http://bit.ly/bf2042-leet

 

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×