A Respawn végre hivatalosan is bemutatta az Apex Legends 6. évadának előzetesét, melyben bemutatkozik Rampart, a legújabb karakter.

Az Apex Legends 6. évada, a Boosted megjelenése már a küszöbön van, így egyre több hivatalos infót tudhatunk meg arról, hogy mi is várható. Többek között persze egy új karakter is jön, ahogy arról a szivárgásokból már tudni lehetett, Rampart személyében.

Rampart földalatti harci klubokban szerzett hírnevet magának, mint expert modder.

Partnere Sheila, egy hatalmas fegyver, mely a videóban is látható. Bár Rampart képességeinek részletei sajnos hivatalos formában nem jelentek meg, valószínűleg legalább egy a hatalmas fegyverre fókuszál, melyet egyébként a barátjának hív.

 

Rampart

Sajnos annak ellenére, hogy bejelentették a hőst, a Raspawn nem ment olyan messzire, hogy felfedje a pontos képességeket. Persze elég egyértelmű, hogy Sheila machine gun helyet kap a képességek közt, mint hatalmas lőszerkapacitással bíró fegyver.

Rampart képességeire a hivatalos bejelentések előtt azonban csak a szivárgásokból tippelhetünk:

  • Amped Cover: Felállít egy barikádot, ami blokkolja a bejövő lövedékeket, és növeli a mögüle kilőtt lövedékek sebzését.
  • Emplaced HMG: Lehelyez egy nagy machine gunt, melyet bárki tud használni. Nagy ammo kapacitása van, de nagyon lassú újratölteni. Ez egyértelműen Shiela.
  • Fixer: Elővéve a melee fegyvert, a csavarkulccsal meg tudunk javítani dolgokat.
  • Cover Fire: Az Amped Cover mögüli lövések sebzését tovább növeli
  • Gunner: A lerakott machine gun nagyobb tárkapacitással és gyorsabb újratöltéssel rendelkezik majd.

Kép: Respawn

Mi várható még 6. évadban?

Respawn szintén ebben a videóban mutatta be a Titanfallból ismert Volt SMG megjelenését. Jön egy új Crafting nevű rendszer, amivel a mapon anyagot lehet gyűjteni és építeni vele különböző dolgokat. Ahogy mindig, most is új Battle Pass jön.

Az Apex Legends 6. évada: a Boosted augusztus 18-án, kedden indul minden platformon.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×