Mostanában a billentyűzetek egyre kisebbek és kisebbek, de a K605 ALIEN SUPER BIG teljesen más irányt vett fel és a nevéhez híven elég nagy és persze RGB.

Mostanában sok érdekességet láthatunk a gamereknek szánt piacon. Bizony, ahogy a kínálat egyre csak bővül és bővül, természetesen egyre különlegesebb dolgokat kell kitalálni ahhoz, hogy azzal megfogjuk a vásárlókat. Ehhez hasonló termékeket néztünk át a minap, az Xbox tusfürdővel és a gamer ággyal az élen, ugye?! – ITT ezeket lecsekkolhatjátok, ha kíváncsiak vagytok rá!

Most azonban még egy őrültséggel bővült a paletta.

A RedDragon egy HATALMAS billentyűzettel rukkolt elő, melynek becses és egész neve RedDragon K605 Alien Super Big RGB Keyboard. A mellékelt videón például azt is szemügyre vehetjük, hogy egy átlagos kézhez vagy billentyűzethez mérve mekkora méretekkel rendelkezik – hát, very big. De nem csak a mérete, az ára is igen hatalmas; 322 dollár, az az mai árfolyam szerint 95.324 magyar forint! Nem semmi, ugye?!

Nézzük azt a videót:

 

És hogy fokozzuk a hangulatot, ekkora egy átlagos magasságú kisgyermekhez képest, nagyon vad:

Természetesen a Reddit közösség is jót szórakozott a gigantikus billentyűzeten. És csak annyit fűztek hozzá, hogy végre Shaquille O’Neal számára is érkezett egy gamer billetyűzet.

Found this ABSOLUTE UNIT at Microcenter during a GPU campout. Apparently it’s a brand new meme keeb from Redragon. It’s got full RGB and even has 2x scale replicas of Blue switches. from pcmasterrace

Ha úgy gondolod, hogy nem tudod leélni az életed nélküle, akkor pedig ITT juthatsz hozzá.

Na, nektek hogy tetszik? Milyen hasonló extrém dologgal találkoztál eddig?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×