Van, amikor egy szó elég ahhoz, hogy az eladások az egekbe szökjenek. A gamer szó is sokszor ilyen hatással bír az agyunkra.

Lassan 2022-be lépünk és már mindenhol láthatjuk a gamer jelzőt. Pedig egy évtizede még gáznak vélték, ha valaki gamernek nevezte magát. Rögtön a szemüveges kocka jutott anno az emberek eszébe, ám mára ez már megváltozott. A gamer jelző mostanra menő, színes fények és a praktikusság jellemzi.

Ezt a változást tökéletesen megragadták a marketingesek és megpróbálták ráaggasztani ezt a jelzőt rengeteg hétköznapi tárgyra egy kis csavarral.

1. Puma Gaming Footwear 

Hát mit is mondhatnék, a Footwear egy kicsit erős túlzás. Ez csak egy drága Puma zokni. Eleve nem értem miért kéne egy „cipő” a játékhoz? Az ötlet maga már pár éves és ahogy láthatjuk a like/dislike arányból, nem nagyon tetszett az embereknek ez a különleges cipő ötlete.

 

A Puma egyébként úgy nyilatkozott róla, hogy ez egy” konzoljátékosok számára kifejlesztett játékzokni, az első kiadású Active Gaming Footwear. Beltéri és csarnokbeli használatra tervezték, zökkenőmentes kényelmet, támogatást és tapadást biztosít, hogy a játékosok alkalmazkodni tudjanak a különböző aktív játékmódokhoz, és a legjobb játékukat nyújthassák.”

2. Gamer szemüveg

Ezt a terméket lehet, hogy már több streameren is láttad már, rengeteg LoL streamer használta egy időben. Ezek a szemüvegek semmitől nem különböznek egy sima szemkímélő szemüvegtől. Nem kapsz tőle wallhacket, vagy aimbotot. A lényegük csak annyi volt, hogy aki sokat játszik, annak jobban kímélte volna a szemét.

Persze ma már készülnek kiváló gamer szemüvegek, melyek kékfény-szűrővel védik a szemünket. Ezek közül mi is teszteltünk már párat.

A korai gamer szemüvegekről kedvenc magyar videós duónk egyike is készített már videót.

 

3. Gamer sör

Igen, már a sör is lehet gamer. Ez az ital ami egy New England-style IPA a Team Secret találmánya, amit AFK-nak neveztek el. Nem értem a megnevezést, hiszen az AFK mindig rosszat jelent egy gamer fejében, és nem is annyira erős, hogy be AFK-oljunk tőle. A termékből azonban nem lett hatalmas siker.

4. Gamer ágy

Őszintén ez csak egy sima ágy pár kiegészítővel. A Bauhütte japán oldalán ütötte fel a fejét ez az abszurd „találmány”. Persze ez az ágy is kapta a gamer jelzőt, jelezve, hogy mennyire lusták vagyunk még az ágyból is kikelni. Az egész csak egy sima ágy fekete színben, mert az milyen menő pár extra elemmel.

Illetve, ami a leghasználhatóbb az egész ötletből, az ez a tartó a telefonodnak. Biztos sokan ejtettétek már éjszaka a telefont a fejetekre, szóval ha ez sokszor megtörténik, csak vegyél egy ilyen ágyat!

5. Gaming „szék”

Ez egy földön használatos állítható memóriahabos szék. Hogy mitől gaming? Fogalmam sincs, talán attól, hogy a képeken egy kislány valamilyen Switch-szerűséggel játszik. Ettől persze így eladható gamereknek is! Szerencsére több színben is kapható, szóval jól fog menni a többi gamer felszerelésed mellé.

6. Xbox tusfürdő

Nos, igen, jogosan tehetnénk fel a kérdést, hogy mégis miért akarunk egy konzollal fürdeni? Vagy milyen az Xbox illata? Az Axe külföldön ismert megfelelője, a Lynx alkotta meg ezt az érdekességet. A termékcsalád tartalmaz egy testpermetet, dezodort és tusfürdőt – és csak Ausztráliában és Új-Zélandon kapható. Szóval milyen illata van pontosan az Xbox-nak? A Lynx és a Microsoft szerint ez „lüktető zöld citrusok friss illata, amely a kaffir lime és a téli citrom felső jegyeit, a menta és a zsálya aromás gyógynövényes középső jegyeit, valamint a pacsuli és a clearwood fás alsó jegyeit tartalmazza”.

Érdekesen hangzik, az már biztos. Tehát, az illatjegyeket és a természetes illóolajakat figyelembe véve, ez lényegében attól gamer és attól Xbox, hogy egy jó sok órás játék után épp eléggé fel tud frissiteni ahhoz, hogy kimenjünk egy laza baráti találkozóra, vagy esetleg ahhoz, hogy tovább tudjuk nyomni a játékot. Az már tuti, hogy nem az esti alvóka előtt ajánlott ez a frissességet adó termék. Te kipróbálnád egyszer?

7. KFConsole

A CoolerMaster és a KFC agyszüleménye volt a megjelent PS5 és az Xbox Series vetélytársaként. Most biztos vakarod a fejed, hogy miről beszélek.

Viszont a legjobb része a KFConsole-nak ,hogy míg te játszol és a nem eszed a csirkéd addig melegen tudod tartani a külön készített Chicken Chamber segítségével. Ez a kis rekesz ami hardware melegével tartja frissen a csirkét, így mindig van egy harapásod a körök között. Ám sajnos úgy látszik, hogy ebből az ötletből végül nem lett semmi…

Nos, így próbálnak átlagos mindennapi tárgyakat rátukmálni az emberekre egy apró szócskával és esetlegesen pár extra funkcióval. A kérdésem már csak az, hogy nektek van bármilyen gamer tárgyatok, ami igazából semmitől sem másabb, mint egy nem gamer tárgy?

https://leet.hu/shop/back2school/

×