A PC és konzol portok mellett mobiltelefonokra is várható lesz a felújított kiadás.

Az elmúlt hónapokban rengeteg pletyka terjedt a GTA Remastered verzióiról. Bár néhány napja még arról írtunk, hogy valószínűleg a Take-Two által előjegyzett remastered játékok között a közeljövőben nem szerepel GTA, úgy tűnik friss források arról árulkodnak, hogy mégis. A Kotaku informátora végre pontot tehet az ügy végére, hiszen több információval is szolgált a weboldal szerkesztőinek. Fontos kiemelni, hogy bár nem hivatalos forrásokról beszélünk, a szerkesztők állítása alapján több GTA Online és Red Dead Online frissítést, fejlesztést is pontosan „megjósolt” nekik hónapokkal előre.

Ez bizakodásra adhat okot, nézzük is, hogy mit árult el!

A Trilogy természetesen a Grand Theft Auto III, a Grand Theft Auto: Vice City és a Grand Theft Auto: San Andreas játékokat foglalja magában. Unreal Engine motor lesz a remasterek alapja, így vegyül majd egymással a régi és új grafika. A felhasználói felület (UI) is ráncfelvarrást kap, de stílusban itt maradnak a régi vonalnál.

A források alapján a skóciai Rockstar Dundee felelős a kiadásért, mely szintén egybevág a múlt év végi információkkal. A trilógia várhatóan október végén, november elején érkezhet meg és szinte az összes létező platformon elérhető lesz majd. A teljesség igénye nélkül ez a következőket takarja:  PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch, PC, Stadia és természetesen a mobiltelefonok sem maradnak ki. A PC és mobilportoknál potenciálisan egy kis késés előfordulhat, a Rockstar első körben a konzolokra akar fókuszálni.

Kétségkívül örömteli információkat olvashattunk a Kotaku informátorainak hála, de a hivatalos bejelentésig érdemes óvatosan kezelni ezeket a pletykákat. 

Ti várjátok a GTA Remastered Trilogy megjelenését?

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×