Ha a Battlefield 2042 tényleg elhozza az ingyen tartalmakat amiket ígér, akkor a többi népszerű játék nagy bajban lehet.

Mint ahogyan írtuk, a Battlefield 2042 rendszeresen új tartalmakkal bővül majd szezonról szezonra. A játék fejlesztői kijelentették, hogy a jövőbeni szezonok során bővítéseket kívánnak biztosítani a játékhoz.

Azt nem pontosították, hogy milyen bővítéseket tartalmaznának, azonban egy nemrég feltárt történet jelei felvetették annak lehetőségét, hogy London játszható pályaként kerülhet a játékba.

A DICE a Battlefield 2042 megjelenése kapcsán egy rövid történetet is közzétett, amelyet a készítők fotókkal díszítettek. Különlegessége, hogy az egyik jól elrejtett fotó egy olyan hajót ábrázol, amely korábban a 2011-ben megjelent Exodus című rövidfilm trailerében is szerepelt. A szobán forgó kisfilm trailerért sajnos sehol nem találta. Másik érdekesség, hogy a Battlefield 2042 kisfilm neve is Exodus lesz.

A képen egy ködbe burkolózott hajó látható, a horizonton pedig tisztán kivehető a Tower Bridge és a Big Ben

Tom Henderson adatbányász korábban azt nyilatkozta, hogy az új szezonok bevezetésével új térképek is megjelennek majd. Elmondása szerint a készítők minden szezonnal új különlegességet, friss sztoris tartalmat és új pályákat fognak kiadni. Egy szezon három hónapból áll. Mivel a DICE már utalt arra, hogy London mint játszható terület bekerül a játékba, nagy a valószínűsége annak, hogy ez a kiegészítő elég hamar bekerül a játékba a debütálása után.

Ti készen álltok már a totális háborúra?

http://bit.ly/bf2042-leet

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/
forrás: guru3d

×