A tartalmak szezonokra lesznek osztva és elméletileg ingyenesek lesznek.

Tom Henderson-nak hála újabb leaket kaptunk, ami a játék jövőjét próbálja bebiztosítani. Henderson azt állítja, hogy minden egyes Battlefield 2042 szezon rengeteg tartalommal egészül ki. Hasonlóan a Call of Duty Battle Pass rendszeréhez.

Mi vár minket minden egyes szezonban?

  • 1 vadonatúj karakter (specialist)
  • Két új pálya
  • Két új pálya a Portalhoz
  • Egy új történetközpontú frissítés a Hazard Zone-hoz
  • Pár új jármű
  • Körülbelül hat új fegyver mindhárom módhoz

A Tweet alatt azt is hozzátette egy GIF formájában, hogy mindez „ingyenes” lesz.

Így valószínűleg minden más, ami a Battle Pass-ban fizetős premium szinten megszerezhető, azok csak kozmetikai elemek lesznek, mint például skinek, fegyver camok, kések, dogtag-ok és így tovább. Tehát lesznek ingyen elérhető elemek, illetve olyanok is, melyekért fizetnünk kell.

Ami még felkeltette az érdeklődésem, az a történetközpontú frissítés a Hazard Zone-hoz. Kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki a játékmódból.

Azt nem tudni még, hogy a Call of Duty-hoz hasonlóan, ha itt megveszed az első Battle Pass-t és mind a 100 szintet teljesíted, kapsz-e elég valutát a következő Battle Pass beszerzéséhez. Ezzel szinte egyszeri vásárlással rengeteg skinhez juthatnánk hozzá a szezonok alatt.

Mit gondoltok, itt volt az ideje annak, hogy a Battlefield is kipróbálja a Battle Pass rendszert?http://bit.ly/bf2042-leet

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×