Tegnap arról írtunk, hogy egy újabb ICON Swaps promóciót indít az EA Sports a FIFA 22 indulása előtt. A hír igaz és a csomagokról is többet megtudtunk.

Ha a hír igaz, ma este kezdetét veszi a token farmolás, hiszen elindul az ICON Swaps 4, mely a FIFA 21 egyik lezáró eventje lesz. A különböző küldetésekkel lapokat szerzünk, melyek gyűjtögetésével egyedi SBC-ket teljesíthetünk. Már nem csak a lap design, hanem néhány érkező csomagról is lerántották a leplet.

Tegnap én azt vizionáltam, hogy tök jó ez az event, de akkor kapjunk is érte kolosszális lapokat. Hát garantáltan valószínűleg egyik játékos se érkezik, de csomagokból azért előkerül jó néhány választás. Két új csomag méghozzá a 94+ Attacker/Midfielder (Támadó vagy Középpályás) és a 95+ ICON Moments csomag is kiváltható lesz az esemény alatt, amelyekből ezeket a kártyákat nyithatjátok:

A 95+ csomagnál egyedül szerintem Lev Yashin aki miatt falba vernénk a fejünket. Minden másik opciót én szívesen elfogadnék.

94+ esetén azok félhetnek, akik valamelyik játékos lapját már megcsinálták SBC-ből. Rengeteg opciót kapunk itt is, pórul akkor járunk, ha valamelyik már megvan. Én mindenképp ránézek az eventre, és ha viszonylag gyorsan teljesíthető feladatokat kapunk, akkor lehet megpályázom azt 95+ csomagot. Ha néhány napig nem hallotok majd felőlem akkor, már tudjátok, hogy kit nyitottam.

Érdemes játszani, hisz lassan elkezdődik a pre-season, amivel csomagokat gyűjthetünk a FIFA 22-re. Feltéve, ha idén ezt nem felejtette el az EA.

Ti nekivágtok az ICON Swaps küldiknek?

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×