Bár év elején az EA 3 ICON Swaps időszakot jelentett be év végére lehet, hogy egy negyediket is elindít a kanadai cég. Ti nyomjátok majd?

Az ICON Swaps rendszert a FIFA 20-ban mutatta be az EA Sports. Feladatok teljesítésével különböző tokeneket szerezhettünk, melyet különböző ICON lapokra, vagy csomagokra válthattunk be. Év elején az EA három ICON Swap időszakot jelentett be, de egy leak szerint akár jöhet a negyedik is.

A lap éjszaka került be az adatbázisba, de egyelőre más információt nem tudunk az egészről. Az idei ICON Swaps alatt kevesebb garantált ICON közül választhattunk és több volt a csomag. Nekem abból a szempontból jobban tetszett a tavalyi, hogy már az első és a második swap alatt is több releváns ICON kártya közül választhattunk, míg idén a második legtöbb tokent érő kártyája egy Moments Baggio volt. Ezzel szemben a csomagok szerintem nagyon jók lettek, és többen is nyitottak nagyobb játékost a választható csomagokból.

A kérdés már csak az egy hónappal a következő FIFA előtt van-e még értelme egy ICON Swaps promora. Te szívesen nekivágnál a token farmolásnak még most is, vagy már inkább csak élveznéd a csapatoddal való labdázgatást. Ha lesz negyedik én valószínűleg ebbe már nem fogok belekezdeni, de reméljük, hogy jó felhozatalt ad a kiadó a még aktív játékosoknak.

Te örülnél egy negyedik felvonásnak,ha megjelenne még most?

 

×