Egy hét alatt már a harmadik dortmundi játékost szerezhetjük meg teljesen ingyen. Ezúttal Witsel és Meunier kapott Futties lapot.

Egy hét se telt el, hogy újabb Bundesliga játékos kerüljön az objective felületre. Ráadásul ez a kettő kártya is dortmundi, így a szerdai Akanjival már egy jó kis háromszöget tudunk építeni. Íme Meunier és Witsel FUTTIES lapja.

Nem indult zökkenőmentesen a lapok kiváltása ugyanis az EA a lapokat ugye betette a játékba, de a hozzájuk tartozó játékmódot már elfelejtette. Aki úgy gondolta, hogy tegnap este rögtön neki áll a kártyák megszerzésének szomorúan konstatálhatta, hogy bizony nincs a játszható módok között a Bundesliga Basics. Ha végre sikerül elkezdeni, akkor ezekkel a feladatokkal oldhatjátok fel a tartalmat:

  • Defensive Dynamo – Szerezz 2 gólt védővel Live FUT Friendly: Bundesliga Basics módban.
  • Fine Victories – Rúgj gólt 5 különböző győzelmen, belga játékossal Live FUT Friendly: Bundesliga Basics módban.
  • Scoring Stats – Rúgjt 15 gólt Live FUT Friendly: Bundesliga Basics módban.
  • Midfield Magic – Szerezz gólt Bundesliga középpályással három különböző mérkőzésen Live FUT Friendly: Bundesliga Basics módban úgy, hogy FUTTIES Meunier lapja a kezdődben van.
  • Playing Partners – Adj gólpasszt FUTTIES Meunierrel 8 különböző Live FUT Friendly: Bundesliga Basics módban.

A Fine Victories teljesítésért megkapjuk Meunier lapját, akivel az utolsó két kihívást is teljesíthetjük. Még nem kapcsoltam be reggel a konzolom, de remélem azóta már bekerült a mód.

A három dortmundi mellé még egy harmadik is érkezhet. Haalandra ugyanis kiírt egy szavazást az EA, de hibák miatt végül elhalasztották a megjelenést.

Ti kiszeditek a dortmundi dinamikus duót?

×