Az aktívan játszó játékosok egy újabb remek lappal gazdagodhatnak. Az EB-n is remek formát nyújtó Manuel Akanji lapja megszerezhető teljesen ingyen.

Egy újabb remek ingyenes lapot adott ki az EA Sports. A FUTTIES alatt sorra kapjuk a jobbnál jobb ingyen lapokat, melyet a még aktívan játszó játékosok szerintem örömmel is fogadnak. Ezúttal Manuel Akanji lapja kiváltható teljesen ingyen.

A lap megszerzéséhez összesen 9 mérkőzést kell játszanunk, ahol a csapat összetételére egyáltalán nincs megkötés, így bármelyik másik játékossal párhuzamosan is kiszedhetjük könnyedén. Lássuk a feladatokat:

  •  Heading HeroFejelj 4 gólt Squad Battles (legalább Professional nehézség) vagy Rivals meccsen.
  • Clever Crossing – Adj gólpasszt beadásból 3 különböző Squad Battles (legalább Professional nehézség) vagy Rivals mérkőzésen.
  • Bundesliga Beast – Rúgj gólt Bundesliga játékossal 7 különböző Squad Battles (legalább World Class nehézség) vagy Rivals meccsen.
  • Defender of Dortmund – Adj gólpasszt védővel 9 különböző Squad Battles (legalább Professional nehézség) vagy Rivals meccsen.

Egyáltalán nem eget rengetőek főleg, mert a gép ellen könnyen kiszedhetjük.

Medium, Medium work rate, Traitet nem kapott, de egy belső hátvédnél annyira ez nem is fontos. Gyors, magas passz mutatókkal rendelkezik, és jó a labdakezelése is. Emellett természetesen a védő statjait is igen magasak, szóval biztosan remekül veszi az akadályt a védelem tengelyében. Ha még játszol a játékkal érdemes kiszedni, hisz gyorsan megszerezhető. Ha német csapatod van akkor meg hiba lenne kihagyni.

Még lehet szavazni az év legjobb játékos SBC-jére. Ezen a linken keresztül eléritek azt a cikket.
https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×