Minden szezon eleje azzal telik, hogy megpróbáljuk megfejteni az új Gulág elrendezés titkait, most egy videóval hatalmas előnyhöz juthatsz.

Mint azt megszokhattuk, minden szezon rengeteg változtatásai mellet, mindig új Gulágot kapunk. Az új Gulág mindig megosztja a játékosbázist, sokan azt hangoztatják, hogy vissza akarják kapni a legelső Gulágot, és vannak olyanok akik örülnek a változásnak.

A legelső OG Gulág

A Gulag a Warzone harmadik szezonban a Black Ops II Standoffja volt, majd a Hijacked követte és úgy tűnik, hogy ezt a trendet a fejlesztők az 5. szezonban is folytatni fogják.

Standoff Gulág

Akik szeretik a Black Ops pályákat, azoknak nagy élményben lesz részük, mivel a fejlesztők úgy döntöttek, hogy a Black Ops 2 klasszikus pályáját, a Rush-t veszik alapul.

Warzone 5. szezon Gulágja

Bár a Black Ops 2-ben egy DLC csomag részeként jelent meg, a Rush gyorsan a rajongók kedvencévé vált, a játékosok imádták a paintball témát.

Az egyetlen kép az új Gulágról

Gondolom nem kell magyarázni, hogy a Rush az eredeti pálya méretéhez képest kisebb formát ölt majd. A pályát ismerők otthonosan mozognak majd benne, éppen ezért ez egy tökéletes alkalom, hogy megismerkedjetek az új Gulággal. A Rush kifejezetten fedezékről fedezékre való suhanásról szól, igy otthonosan kell érezniük magukat rajta.

Ezért hoztam nektek ezt a videót, ahol tökéletesen látszik a pálya leendő Gulág része

1 perc 20 másodpercnél.

 

Tanulmányozzátok a videót, hogy megtudjátok lepni az ellenfeleket a következő Gulágban.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×