Az új szezon már majdnem a nyakunkban van, és ahogy azt megszokhattuk, új fegyverekkel, operátorokkal és POI-kal bővül a Warzone világa.

Az ötödik szezon jócskán felfogja rázni a metát, már előre látom, és most nem a fegyverekről van szó. Két új Warzone exkluzív perk debütál a Season 5-ben az új fegyverek és POI-k mellet. Nem beszélve az új Gulagról és a szezonközi eventről.

De nem is húzom az időt, tekintsétek át az ötödik szezon változásait, hogy naprakészek legyetek az induláskor!

Az új perkek

Mindkettő más-más szintű változatosságot hoz a játékba, és várhatóan érdekessé teszi a játékokat és azok dinamikáit.

Tempered Perk

A Tempered Perk a második helyet foglalja el a perkeknél, amelyet általában az Overkill vagy a Ghost használ. A Tempered lehet az új meta, mivel lényegében lehetővé teszi a játékosok számára, hogy három helyett csak két páncéllemezt használjanak ahhoz, hogy teljesen páncélzatuk legyen. Az azt jelenti, hogy sokkal hamarabb tudunk teljes páncélzatot felpattintani magunkra, ezzel meglepve az ellenfelet egy harc előtt.

Combat Scout Perk

A Combat Scout viszont kizárólag egy felderítő Perk. Amikor valaki a Combat Scoutot használja, bármilyen kárt okoz egy ellenségnek, azonnal kiemeli az adott játékost (mint egy Snapshot gránát), és végig jelzi őt, hogy a csapattársak is láthassák.

Lényegében egy nerfelt WH, amit a csapatod is láthat, mekkora ötlet.

Warzone Season 5 új fegyverek: EM2, TEC-9, Marshal, Cane.

Assault Rifle: EM2 (szezon elején)

Az EM2-t úgy írják le, hogy egy kiegyensúlyozott, teljesen automata assault rifle, amely erős pontossággal és hatótávolsággal, de alacsonyabb tűzgyorsasággal rendelkezik. Nem világos pontosan, hogy ez a fegyver hogyan fog teljesíteni a jelenlegi metában, de a sokoldalúsága mindenképpen érdekes – különösen most, hogy a Krig 6 nerf után.

SMG: TEC-9 (szezon elején)

Egy fegyver, amit az emberek már az 5. évad trailerében is észrevettek, a TEC-9 valahol egy SMG és egy Pistol között helyezkedik el. Kicsi és valószínűleg könnyen kezelhető, a fegyver egy félautomata SMG, amelynek hangsúlyt fektet a megfelelő hatótávolságra, hogy ellensúlyozza a lassabb tüzelési sebességet. Ezt a fegyvert más játékokból is ismerhetitek.

Marshal: Egy shotgun és pisztoly keverék (szezonon belül)

Már jó ideje nem volt a Warzone-ban sörétes puska vagy pisztoly meta, de ez az 5. szezonban megváltozhat ezek kombinációjával. A Marshal részben Pistol, részben Shotgun. Már most úgy tűnik, hogy ez az egyik legkülönlegesebb fegyver, ami Verdanskot díszítette.

Melee-fegyver: Cane (szezon elején)

Azok számára, akik kifinomultak, mint egy úriember.

Warzone Season 5 pályaváltozások: Rush Gulag, POI-k, Red Door

Season 5 Gulag: Rush

Folytatódik a Black Ops 2 térképek mintája, a Gulag a klasszikus Rush térkép részével érkezik. Érdekes módon ez gyorsabb játéktempót tesz lehetővé, mivel a térkép a paintball területet használja.

Az 5. szezon térkép változásai

A játék folyamatos történetének részeként az 5. évadban Verdanskba érkezik néhány Mobile Broadcast Station POI, valamint egy másik érdekesség, amire még várnunk kell. A közvetítőállomások minden játékban más-más helyen fognak spawnolni, ami némi sokoldalúságot kínál. Ez hasonló lehet, mint az előző szezonban a szatellitek.

Játékmódok és szezonközi event: Clash és „The Numbers”

Mindkettő a szezon közepén érkezik, lesz egy Clash mód és valamilyen szezonon belüli esemény a Red Doors-hoz és a Perseushoz kapcsolódóan. Míg az utóbbiról teljes egészében cenzúrázva van, a Clash-ről van némi hír.

A Rumble-hőz hasonlo Clash, lényegében egy nagyszabású team deathmatch Verdanskban, ahol a játékosok kiválaszthatják a felszerelésüket, és megküzdhetnek egymással. Ez lényegében a Rumble egy új változata.

Ami a Red Door illeti, úgy tűnik, hogy azok minden eddiginél hektikusabbak és kiszámíthatatlanabbak, valószínűleg a szezonközi eseményhez kapcsolódnak.

Az ötödik szezon új operátorai: Kitsune, Stryker, Hudson.

Nem lenne új szezon Operátorok nélkül. Így hát ne féljetek, az 5. szezonban három új karakter közül választhattok.

Kitsune

  • Az eddig is ismert hacker, aki a Varsói Szerződésnek dolgozik.

Stryker

  • Egy lopakodó, robotzsaru-szerű NATO-ügynök.

Hudson

  • Egy másik NATO-tag és Adler jól ismert barátja.

Flamethrower?

Remélhetőleg a lángszóró nem jelenik meg a Warzone-ban is, mert az lesz a pillanat, amikor letörlöm a játékot.

Ez minden, ami a Warzone-nal kapcsolatos, küldjétek meg a hétvégét, hiszen dupla XP event lesz!

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×