Néha nincs is jobb, mint egy hosszú nap után leülni és egy kis streamet nézni, de melyik Warzone streamerek a magyarok kedvencei?

Körülbelül egy hete feltettem egy kérdést az egyik legnagyobb magyar Warzone csoportban. A kérdésem így szólt: „Hali. Magyar Warzone streamereket néznék, kiket ajánlanátok, illetve ti kiket követtek?”. Nagyon sokan írtatok aminek nagyon örültem, mivel általában külföldi csatornákat nézek, ha van egy kis szabad időm.

A rengeteg ajánlás után azonban, készen álltam fejest ugrani a magyar Warzone streamerek világába is végre.

Mielőtt belevágunk, ki szeretném emelni azt az információt, hogy az összes név illetve vélemény a közösség által lett megformálva, így nem a saját nézeteimen és véleményemen alapul. Nézzük is azokat a neveket:

VanderGempa – 7 ezer követő

Az ő nevére adtátok a legtöbb like-ot és reakciót, ami érthető, hiszen vicces és élvezhető tartalmat gyárt. A név láttán rögtön beugrott egy YouTube videó, amit már láttam tőle és tényleg nagyon király volt.

bleeepzz – 6.3 ezer követő

Az ő nevét is többször írtátok, ő volt az egyetlen magyar Warzone streamer akit már amúgy is ismertem. Teljesen korrekt játékos, kicsit akció dúsabb játékmenettel. Ha ránézek a Twitch-re és látom, hogy nyomja, mindig benézek egy picit.

 

aszabokristof – 40.3 ezer követő

A közösség véleménye megosztó volt vele kapcsolatban, de elengedhetetlen megjegyezni azt, hogy a Twitch Rivals 7. helyezettjei lettek a csapattal, szép volt srácok.

 

Makel93 – 2 ezer követő

Őt a nyugodt gameplay miatt ajánlottátok, hogy mennyire jó végre valakit úgy nézni, hogy nem káromkodja végig a köröket.

 

Olee___ – 3.4 ezer követő

Neki külön kiemeltétek a mozgását, szóval ha úgy gondolod azon a téren kéne javítanod, akkor mindenképp nézz be hozzá – hátha eltanulhatsz egy – két trükköt.

@olee___FFAR balanced 🙂 ##twitch ##olee ##callofdutywarzone ##cod ##warzone ##magyar ##foryou ##foryoupage ##fy ##fyp♬ eredeti hang – Olee

maceszur – 13.1 ezer követő

A többi név mellett őt is sokan említettétek, mint az egyik legjobb magyar Warzone játékos. Én is ránéztem, és tényleg elég király köröket nyomott.

 

Kartalib – 9.6 ezer követő

Az ajánlottak közül ő volt az egyetlen akit kontrollerrel is láttam játszani, illetve éppen akkor próbált egy újat, és elég jól ment neki.

 

konimagyar – 1.9 ezer követő

Őt is említették a csoportban, viszont többször is láttam streamelni, miközben keresgéltem más magyar streamert is. Sajnos a YouTube csatornája teljesen üres, így legkönnyebben a Twitch-en találjátok a nevére kattintva.

GentlemAAn_TTV – 3.1 ezer követő

Őt ismerhetitek már a YouTube-ról is, hiszen ő volt az, aki meginterjúztatta Gyurcsány Ferit, aki egy „híres” magyar Warzone cheater. Ám rendszeresen tolja a streamet is. Sajnos a VOD-okba nem tudtam belenézni mert feliratkozás szükséges hozzá.

 

AquaBeast – 2.4 ezer követő

Ugyan úgy nagy kedvenc a magyarok között, elég jó mozgással és célzással. Sajnos neki sincs kiépítve még más platform, szóval őt is stream közben kaphatjátok el leginkább. Erősen ajánlott lecsekkolni!

ATEAM – 4.9 ezer követő

Rengetegen írtátok a nevét, nagy magyar kedvenc aki Twitch helyett a Facebookon tolja a streamet. Megnéztem, hogy miért szeretitek ennyien, és azonnal meg is értettem. Élvezhető tartalom, szuper Warzone körök.

Areus – 1.9 ezer követő

Az egyik magyar streamer aki, felkapta a Spectate metát.

 

Nagyon köszönöm az ajánlatokat, sok különböző személyiségből lehet válogatni, remélem lesz olyan név is a listán akit te még nem néztél, de megkedvelted esetleg a cikk által. Mindig öröm számunkra, ha támogathatunk magyar tehetségeket, így ha van még valaki, aki kimaradt, kommentben mindenképp küldjétek el! 

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×