NICKMERCS-től HusKerrs-ig, íme a legjobb Warzone streamerek, akiket érdemes figyelned, hátha eltanulsz tőlük egy-két trükköt, amit te is használhatsz.

Több ezer játékos streameli a Warzone-t a Twitchen, a YouTube-on és a Facebookon. FaZe Swaggtől Dr. Disrespectig most a legjobb CoD: Warzone streamereket soroljuk fel, akiket tényleg érdemes követned.

Mások Warzone játékát nézni majdnem olyan nagy dolognak tűnik, mint maga a játék: naponta több százezer néző nézi kedvenc játékosait. Akár a játékmenetedet szeretnéd fejleszteni, akár a legjobb személyiségeket szeretnéd nézni, akár hasonlóan gondolkodó emberekkel szeretnél találkozni, mindenkinek van egy streamje.

Kezdjük is a listát.

its_iron

its_iron volt a világ egyik legmagasabb győzelmi aránnyal rendelkező játékosa. Bár ő nem zúdul végig a térképen olyan gyors tempóban, mint a listán szereplő többi játékos, az its_iron minden meccsét egyetlen céllal játssza – a győzelemért.

Ha szeretnél fejlődni a Warzone-ban, kiszámított játékmenetet látni, és megnézni, hogyan nyer az egyik legjobb játékos szinte minden meccset, akkor feltétlenül nézd meg its_iron csatornáját. Illetve a videóit, mivel elég rég streamelt. De akár a YouTube videót is megnézheted ITT.

Kalei “Kalei” Renay

JÉZUSOM SRÁCOK, NŐI WARZONE STREAMER. Igen és méghozzá nagyon ügyes. Mivel Kalei kivételesen tehetséges az egérrel és a billentyűzettel, talán az egyik legjobb Kar98k felhasználó a játékban.

Egyszerűen csak a játékosok fejére kattintva pakolja ki az ellenségeit. Ha esetleg te is szereted a sniper játékokat, érdemes beletekinteni a streambe.

Rhys „Rated” Price

Aydan rendszeres duó partnere, Rated szintén az egyik legjobb Warzone játékos. Gyakran láthatod őt a legnagyobb nevekkel együtt játszani, és a versenyeken folyamatosan az élmezőnyben szerepel.

 

Bár a 100 Thieves profija nyugodtabb és megfontoltabb a játékában, mint mások, tökéletes példája annak, hogy az okos játék hogyan hozhatja meg a győzelmet.

Jordan „HusKerrs” Thomas

HusKerrs nyugodt dominanciát gyakorol a térképen, és minden harcot könnyen megnyer.

A listán szereplő legtöbb játékossal ellentétben ő egérrel és billentyűzettel játszik, és lézeres pontossággal lövi az ellenséget, ahogy ezt a videón is láthatjátok. Ő a tökéletes példa arra, hogy mire képes egy ügyes egérrel és billentyűzettel játszó játékos. Érdekes őt nem érte annyi csalással kapcsolatos vád, mint pár embert ezen a listán.

Thomas „Tommey” Trewren

A 100 Thieves profi Warzone-játékosa, Tommey mindig őrülten jól szerepel a versenyeken. Jack Link Warzone meghívásos versenyét egymás után nyerte meg, és második lett a FaZe 100 000 dolláros versenyén. Tommey bebizonyította, hogy ő rendelkezik a legmagasabb szintű versenyzéshez szükséges képességekkel és kitartással, és nem mutatja a lassulás jeleit.

 

Ha nem vagy biztos benne, hogy melyik csapatot érdemes követni a nagyobb versenyeken, Tommey játéka szinte mindig leköt majd, ráadásul gyakran hozza haza a győzelmet. Ezt a videó tökéletesen be is mutatja.

Nick „NICKMERCS” Kolcheff

A homlok streamer NICKMERCS egy top játékos, már nem játszik Warzone versenyeken, inkább a szórakozásra és a közösség szórakoztatására koncentrál. Leggyakrabban TimTheTatMan, Cloaksy és CouRage streamer-társaival játszik, ahol kihívásokat állítanak maguk elé és viccesen civakodnak.

 

Kris “FaZe Swagg” Lamberson

Bár FaZe Swagg leginkább a nézők szórakoztatására koncentrál a streamjeiben, arról is ismert, hogy versenyeken is részt vesz. Swagg gyakran kipróbál egy sor különböző fegyvert, és kivételes szintet ér el, magas killszámokkal. Ezeket a videókat YouTube-on is megtalálod, ha nincs elég időd streamet nézni.

 

Bár nagy tempóban száguldozik a térképen a FaZe’s Nuke Squaddal, a streamje mégis nyugodtnak és hívogatónak tűnik. Jah, és mellesleg a streamek közben neki is csak a homlokát látni.

Dr. Disrespect

Dr. Disrespect az egyik legnagyobb streamer a világon, és könnyű belátni, hogy miért, ha megnézzük, hogyan játszik Warzone-t. Nem csak azért, mert a streamjei rendkívül magas produkciós értékkel bírnak, de mindig törekszik az „erőszakra, sebességre és lendületre” a játékában.

 

Lehet, hogy Doc nem a legjobb játékos ezen a listán, de még ha rossz napja is van, és a játékban tombol, akkor is maximálisan fenntartja a szórakoztató értéket, ami miatt a nézők mindig visszatérnek hozzá. Na meg már hányszor láttuk, hogy letörli a játékot, vagy éppen valami miatt ordibál, ami néha teljesen jogos. Dr. Disrespect YouTube-on streamel, gondolom mindannyian tudjuk miért. Vagyis senki sem tudja miért.

Aydan „Aydan” Conrad

Gondolom senkit nem lep meg, hogy a lista végére még befért Aydan. A New York Subliners játékosa elképesztően gyors tempóban járja a térképet, és minden csapaton keresztülrágja magát, amely elég szerencsétlen ahhoz, hogy keresztezze az útját. Vitathatatlanul ő az egyik legjobb játékos, több világrekordot is tart a killek terén.

A mérkőzések között, vagy szólóban játszva Aydan a chattel bármilyen témáról beszél, ami eszébe jut, de amikor a játékban van, bezárkózik, és szinte tökéletes játékot biztosít. Ha szeretnéd látni, hogyan játszik a világ egyik legjobbja meccsről meccsre, Aydan legyen a követési listád élén.

Rengeteg más fantasztikus Warzone-streamer van még, ezért javaslok nektek pár személyes kedvencet.

Ha sokat akartak a Warzone-ról tanulni, akkor mindenképp ajánlom IceManIsaac-et, nem csak Twitchen, hanem YouTube-on is, hiszen tele van érdekes videókkal, amik sokat segíthetnek a játékod tökéletesítésében.

 

Mint például a Warzone Academy videósorozata, ahol mélyebben és többet tanulhatsz a játékról.

De ne hagyjuk ki magyarokat sem

bleepzz

Sokszor be szoktam lesni a csatornájára és jó látni, hogy aktív és agresszív játékstílust képvisel, mint én. A követőivel rendszeresen kommunikál, mint egy kis családdal. Ha szereted a Warzone-t, illetve a magyar streamereket, lehet, hogy pont őt keresed.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

bleepzz (@bleepzz_official) által megosztott bejegyzés

Ha a tökéletes célzást keresed

Nate Gibson az egyik olyan FPS játékos, akinek a célzása szinte aimbot szerű, mostanában nem streamelt Warzone-t, de biztos találtok egy-két videót a Twitch csatornáján, vagy esetleg YouTube-on.

 

Nate az egyik kedvenc FPS játékosom, mert nem néz le másokat, illetve nem ordibál állandóan. Sokszor apró tippekkel látja el videóit.

Te szoktál bármilyen streamert nézni, ha igen oszd meg velünk a kommentekben.

https://leet.hu/termekek/tarsasjatekok/

×