Cikksorozatunk következő állomásához érkezett. A francia liga új transzfereivel, valamint régi arcaival közösen kiállítottunk egy bomba Fifa 22-es csapatot.

Ha a frankok irányába evezünk, bizony megint kitűnik, hogy mindössze a pénzhegyeken ülő csapatok nyúltak komolyabban a zsebükbe. Természetesen még egy hónap hátra van az ablak zártáig, sok meglepetés igazolás az utolsó napon, órákban esedékes. Korábban már beszéltünk a PSG mega igazolásairól, melyekben végre tudatosságot lehetett felfedezni. Gini Wijnaldum, mellet a válogatott rekorder Sergio Ramos, a frissen EB győztem Donnarumma, valamint Hakimi is bekerült a keretbe. Egyenlőre a többi csapat körül elég nagy a csend,

de egy komolyabb nevet idén nyáron mindenképp elvesztett a Ligue 1, méghozzá Depay-t.

Illetve ide lehet sorolni, mint veszélyeztetett focista, Kylian Mbappét, akit a habfehér madridi csapat kíván minden erejével mozdítani. Kíváncsian várom mi lesz a folytatása a francia támadó szappanoperájának, hiszen nem egy kis kaliberű igazolás volna az övé, azt gondolom, ebben egyetértünk.

Nálunk belőlük áll a FUT 22 legerősebb, legmetább Ligue 1 alakulata:

Kezdjük csak hátulról a keretszemlét, hiszen a hórihorgas Gigi Donnarumma egy igazán meta-lap lehet a FUT 22-ben is. Magassága, illetve reflexei kiemelkedik portás társai gyűrűjéből. Kérdés mennyire lesz a következő címben meghatározó elem a gyorsaság. Amiket eddig láttam, azok alapján lassulni fog a játék dinamikája, sebessége. Ismerjük azonban a Fifa meta metódusait, melyek közt előkelő helyen szerepel a futási sebesség, emiatt Marquinhost mondanám a francia ligás védelmek alapkövének. Nyugodtan pályázhat 78-80 körüli Sebesség értékekre.

A középpálya motorja nálunk Houssem Aouar, akinek talán már tavaly is kijárt volna egy masszívabb értékemelés. A FUT 22-ben legalább egy 83, 84-es értéknek kéne a centrális focista neve mellett díszelegnie. 

Támadó fronton nehéz eldönteni, vajon melyik párizsi megasztár támadó lesz a metább lap. Valószínűleg mindketten elképesztően erős alteregóval jelentkeznek majd a FUT  22-ben. Ez még azzal együtt is áll, hogy Neymar hivatalosan a PES nevet eFottball-ra cserélő, Konami által forgalmazott cím arcává vált.
https://leet.hu/termekek/tarsasjatekok/

×