Egyenlőre hiába a sztárokat felvonultató PSG átigazolási dömping, mindössze egy komolyabb összeg került átutalásra idén, ez pont Hakimi transzferdíja volt.

Gini Wijnaldum, Sergio Ramos, Gigi Donnarumma hármas mellé a franciák kirakatcsapatának sikerült még egy komoly reményekkel belengetett igazolást akceptálnia. Achraf Hakimi a negyedik láncszeme a nyári hullámnak, akiért valamivel több mint 60 millió eurót perkált a PSG. Ez nyilván több taktikai, illetve formációbeli kérdést vet fel. Ennek oka, hogy Hakami nem a hagyományos értelemben vett védőerényeiről híresült el, sokkalta inkább sebességéről, illetve ellenmondást nem tűrő támadó képességei révén. Kérdés vált-e, kell-e egyáltalán komolyan változtatnia Pochettino mesternek a hadrenden a marokkói miatt?

Ugyan leginkább átigazolása miatt kapott FUTTIES SBC-s lapot Hakimi, de korábban egy igazán OP lapnak számított, bár erősebb lapjai eddig elmaradtak.

Eddig sima rare lapján felül 2 darab In-Form lap szerepelt a gepárd gyorsaságú szélső renoméjában. Természetesen OTW lapja ezekkel együtt felfejlődött 86-os összértékre, ám sokat kell visszapörgetnem az emlékeim, ha Hakimit is a soraiban tudó ellenről kellene beszámolnom.

Statok terén így néz ki Hakimi FUTTIES variánsa:

 

Negatívumok:

A lövései ugyan a fontosabb statokban meggyőzők, ám távolról botorság tőle sokat remélni, mivel 82-es a Távoli lövése. Ezen felül a védekezése alá tartozó alstatok is legfeljebb elfogadhatónak, de leginkább kevésnek tűnnek. Itt is felüti a fejét a 82-es érték, ami az igen fontos sima szerelések mellett jelenik meg. Emellett irtó gyenge a fejelése is, amit 181 cm-es magassága sem menthet meg. 

Pozitívumok:

Ez a 98-as Gyorsulás, 99-es Sprintsebességgel, valami állatti sprintekre predesztinálják a marokkói FUTTIES lapját. Ezen gondolom senki sem lepődött meg, korábban az egyik leggyorsabb lap volt Hakimi-é. Labdavezetése ugyancsak kiemelkedő, bár az Agilitás, Egyensúly kombináció egyike sem kúszik a bűvös 90-es értékhatár fölé. Lövésekkel is nyugodt kézzel megkínálhatjuk az ellenünk védő kapust, ziccerben biztosan nem hagy majd cserben minket Hakimi. A 99-es Beadásai iszonyat impozánsak, illetve ugyan ez a szám ékeskedik Állóképessége oldalán is. Ide érdemes sorolni továbbá a 4/4 Csillagos WF, SM párost, ami egy újabb dimenzióját mutatja a kártyának.

Ez mind szép és jó, de mit kér enni a legújabb FUTTIES SBC?

Achraf Hakimi

  • PSG járékosok száma: min.1
  • Csapatbesorolás: min.85
  • Csapatösszhang: min.65

Elsőre nagyon megnyerők voltak számomra ezek a követelmények, de gondoljunk csak bele, hogy kiszedhető egy bizonyos Atal lap, ami ugyan ebben a poziban került be. Ugyan ‘mindössze’ 91-es az a lap, de talán ti is könnyedén kitaláljátok melyikük a metább opció. Szokták volt mondani: az ingyennél nincs olcsóbb! Ide tartozik továbbá, hogy gyakorlati síkon 2-3 óra alatt kiszedhető az Objective fül alól a középső FUTTIES Atal, ugye a 91-es.

Ha mégis Hakimira fáj a fogad, ennyit kell befektetned:

  • PlayStation: 107.000 Coin
  • Xbox: 114.000 Coin
  • Pc: 131.000 Coin

https://leet.hu/termekek/tarsasjatekok/

×