Úgy látszik, egyre több játék és SSD-kollaboráció lát napvilágot. Most a Battlefield 2042 kap sajátos stílusú SSD-t.

A Battlefield 2042 az egyik legjobban várt videojáték, amely még idén megjelenik, ami teljesen érthető, főleg az utoljára megjelent Portal bemutató után. Jelenleg a tervek szerint a teljes játék október 22-én jelenik meg, de mint tudjuk, ezek a dátumok előre nem látható problémák miatt eltolódhatnak. Ezzel együtt eléggé biztos vagyok benne, hogy az Electronic Arts tartani fogja ezt a határidőt. Ezzel a Battlefield 2042 az idei év egyik legjobb karácsonyi ajándékának bizonyul majd. Akár magadnak veszed, akár mástól kapod.

 

Ha szeretnéd, hogy biztosan megkapd a Battlefield 2042 egy példányát, és hogy a számítógéped tárhelye gyorsan be tudja tölteni, a Western Digitalnak van egy különleges csomagja. A vállalat ugyanis a WD_Black SN750 SE NVMe SSD-jének egy speciális Battlefield 2042-es változatát dobta piacra.

De mit is tartalmaz a csomag?

Nemcsak egy beváltható letöltőkódot tartalmaz a játékhoz, hanem igazán menő Battlefield 2042 márkajelzés díszíti.

„A WD_BLACK SN750 SE NVMe SSD-vel a lelkes játékosok PCIe Gen4 technológiával 4 és több játék számára elegendő hellyel feljebb emelhetik PC-s vagy laptopos játékélményüket. Ez a DRAM nélküli belső tárolómegoldás a PCIe Gen4 technológiát kihasználva (visszafelé kompatibilis a PCIe Gen3-mal) akár 3600 MB/s olvasási sebességet biztosít” – írja a Western Digital.

A népszerű tárológyártó továbbá azt mondja: „Az elődjéhez képest akár 30 százalékkal kisebb energiafogyasztásnak köszönhetően a laptopos játékosok hosszabb játékidőre számíthatnak két töltés között. A mellékelt WD_BLACK Dashboard figyeli a meghajtó állapotát, miközben optimalizálja a csúcsteljesítményt játékmódban, még streamelés közben is”.

 

Míg az SN750 SE NVMe SSD alapváltozata 250 GB, 500 GB és 1 TB kapacitásban kapható, addig a Battlefield 2042 kiadás a legkisebb kapacitással nem érhető el. A Battlefield 2042 kiadású SN750 SE SSD-t az Amazonról már most megvásárolhatod itt. Az 500 GB-os modell ára 179 dollár (54.941 Ft), míg az 1 TB-os változat 279 (85.634 Ft) dollárba kerül. Ezekhez a játékot is megkapod természetesen.

Ha esetleg beruháznál egy ilyen Battlefield stílusú SSD-re, mindenképp az 1 TB-os változatot ajánlom, hiszen ki tudja mennyi DLC érkezik a játékhoz, illetve még jöhet a Battle Royale is.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×