Hiba lenne kihagyni.

Az Electronic Arts és a DICE már jelezte előre, hogy július 22-én lerántják a leplet a harmadik Battlefield 2042 játékmódról. A közösség rengeteg teóriával a fejében várta a tegnap estét, sokan azt hitték, hogy mégiscsak BR móddal jelentkeznek a fejlesztők, ám szerencsére nem nekik lett igazuk.

Az új mód egy igazi sandbox álom lesz és a Battlefield Portal nevet viseli!

 

A fejlesztők kreatív játékmódként jellemzik a Portalt. A játékosok szabadon választhatnak majd a Battlefield 1942, Bad Company 2, Battlefield 3 és Battlefield 2042 elemeiből. A pályák széles repertoárja mellett több mint 40 fegyver, 30 gadget és 40 jármű várja majd a felhasználókat, hogy megalkothassák a saját kis világukat. Az elkészült műveket megoszthatjuk majd és akár mások munkái között is keresgélhetünk. Ha minden igaz, akkor a szabályokat is magunk alakíthatjuk, így a lehetőségek tárháza gyakorlatilag végtelen lesz.

Az Epic Games hasonló megoldást vezetett be a Fortnite hetedik szezonjában (Fortnite Creative) és bizony nem nyúltak mellé. Reméljük az EA és a DICE is olyan formában tudja majd szállítani ezt a játékmódot, ahogy azt prezentálták csütörtök este.

A borítókép természetesen csak illusztráció, legalábbis egyelőre! 

Ti várjátok a Battlefield Portalt?

https://leet.hu/?s=cyberpunk&post_type=product

×