A rajongók csak találgatni tudnak, hogy most mire is készül a Ubisoft.

A Ubisoft bejelentette, hogy leleplezik a „vadonatúj játékot a Tom Clancy’s univerzumban”. Ez azonnal felvillantotta a reményt egy esetleges meglepetés Splinter Cell játék bejelentésére – de valószínűbbnek tűnik, hogy a The Division Heartland igazi leleplezése lesz.

Ha elfelejtetted volna, a Heartland a The Division sorozat új, ingyenesen játszható MMO spin-offja, melyet az év elején jelentettek be, és a Red Storm csapatától érkezik. Ám néhány részleten kívül, nem mutatták be valójában. Az idei E3-at teljesen kihagyta a Division, így az egyetlen Tom Clancy-játék, ami ott volt, az a közelgő Rainbow Six Extraction és a Siege volt.

Rainbow Six Extraction

Érdekes, hogy most bukkan fel egy Tweet, egy új játék bejelentéséről. Bár a Heartland tűnik a legvalószínűbb témának a leleplezésre, mivel még nem mutatták be, egy gyors pillantás a Ubisoft tweetjére érkezett válaszokból kiderül, hogy a Tom Clancy-játék, amit a legtöbben látni szeretnének, egy új Splinter Cell cím.

Az olyan crossovereket leszámítva, mint a Rainbow Six Siege-hez készült Operation Shadow Legacy kiegészítő, Sam Fisher a 2013-as Splinter Cell: Blacklist óta nem szerepelt teljes értékű játékban. Szóval itt lenne az ideje egy új résznek.

 

Másrészt a „Things are going to get wild” (a dolgok elvadulnak) kifejezésről a Ghost Recon Wildlands jut mindenkinek az eszébe. Szóval lehet, hogy a Ubisoft a csalódást okozó Breakpoint helyett visszatérést tervez ehhez a játékhoz – amihez még mindig kap frissítéseket, szóval a Ubisoft nyilván nem mondott le róla.

Bár a The Division Heartland a logikus választás, a Splinter Cell pedig a rajongók által kedvelt választás. De sajnos a leleplezésig nem fogjuk megtudni, hogy melyik kedvenccel bővül a Tom Clancy’s univerzum. Szóval mindenképpen hangolódjatok rá, és imádkozzatok, hogy ne egy mobilos játék legyen.

Ti melyik játéknak örülnétek a legjobban?

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×