Már zajlik a The Division Heartland zárt tesztelése, azonban a Ubisoft nem tudta elkerülni a szivárgást. Máris két videó került fel a netre.

A múlt héten a Ubisoft bejelentette a The Division Heartlandet, ami egy rejtélyes, ingyenesen játszható spin-off, a kooperatív looter-shooter sorozat univerzumában. Nem telt bele pár nap, és

néhány videó már most kiszivárgott belőle.

A felvételek egy zárt technikai tesztből származnak, amelyeket a teszt néhány résztvevőjének adtak ki visszajelzések gyűjtése céljából. Sajnos a Ubisoft védelme nem volt túl hatékony, és a felvételek kiszivárogtak. Természetesen ezek megnézésével nem árt sietni, hiszen lehet, hogy mire ezt a cikket látod, már el is távolították.

Taylor Epper, a Heartland játéktervezője az első kiszivárgott videóban röviden úgy írja le a játékot, mint egy „ingyen játszható, nyílt világú, túlélő, akció shootert”. Bemutatják Silver Creek kisvárost, egy olyan területet, amelyre a vírus erős hatással volt.

https://www.youtube.com/watch?v=SFkFCWpOb4w&ab_channel=hussamagtt

 

A teszt alapján két módban lehet majd játszani. Az egyik az Expedition, ami egy kooperatív PVE mód, míg a Storm 45 játékost dob be a területre, persze NPC-k mellett, hogy „PvEvP” mód legyen. Ez valamelyest egyfajta battle royale, de nem először látunk ilyet a The Divisionben, szóval egyelőre semmi meglepő. A játékosok mindkét módban „felderítenek, felfedeznek, kifosztanak, harcolnak és túlélnek”.

A The Division Heartland akár már idén megjelenhet, de valószínűbb, hogy jövőre érkezik. Természetesen PC mellett konzolokra is érkezik. A nyári E3 alkalmával valószínűleg többet is megtudunk róla.

Neked hogy tetszik?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×