Az Epic Games Store következő ingyen játékai a jövőbe és a múltba kalauzolnak bennünket, de legjobban a multiplayer FPS-ek kedvelői örülhetnek.

Az Epic Games Store időszámítása szerint egy újabb héten vagyunk túl, legalábbis akkor, ha az óránkat az általuk szüntelen osztogatott ingyen játékokhoz állítjuk. Csütörtökön ismét két egészen kellemes alkotás vált bezsákolhatóvá, melyekkel egy időben a következő heti címekről is lerántották a leplet.

Persze azok a nagyravágyó játékosok, akik valami óriásira várnak ismét csalódni kényszerülnek, azok viszont, akik csak szimplán jókat akarnak szórakozni, garantáltan meg fogják találni a számításaikat a július 22-én ingyenessé váló két játékban is.

Az egyik a tower defense korszakból a jelenbe csöppenő Defense Grid: The Awakening lesz. Bizony, ez egy klasszikusnak mondható bázisvédős stratégia, amiben hangulatos sci-fi környezetben kell különböző lövegtornyokkal és egységekkel meggátolni az ellenséges csapatok támadásait. Klasszikus.

 

A másik, és talán a legtöbbek örömére szolgáló ingyen adott játék a Verdun lesz, ami az egyik legjobb első világháborús játék, ami elérhető. A lövészárkok borzalmait különösen visszaadó játékban rendkívül izgalmas multiplayer csatákat vívhatunk – persze mindent szigorúan a valósághűség jegyében. A téma és az FPS-ek kedvelői számára egyaránt kötelező cím.

A Defense Grid: The Awakening és a Verdun a következő hét csütörtökén, július 22-én válik tölthetővé az Epic Games Store-ból egy héten keresztül, amikor újabb játékok váltják majd őket.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×