A héten ismét dupla ingyenes játékkal vár mindenkit az Epic Games Store. Az biztos, hogy ezúttal különleges címeket kaptunk. És van még két Syberia is.

Egészen mostanáig lehetett ingyenesen letöltetni a az Epic Games Store-ból a múlt heti free játékokat, a Bridge Constructor: The Walking Dead és az Ironcast személyében. Úgy tűnik, hogy az Epic Games elég jól tartja azt a szokást, hogy minden héten dupla ingyenes játékot kínál. Most ismét csütörtök van, így tölthető a két új cím a Store-ból.

Július 15 és 22 között az Obduction és az Offworld Trading Company ingyenes és megmarad.

Obduction

A “séta-szimulátorok” és a jó történetek kedvelői örülhetnek az Obduction-nak. A programot a kultklasszikus 1993-as Myst, és annak 97-es Riven című folytatásának szellemi örökösének tartják, melyekért ugyancsak a Rand Miller által vezetett Cyan Worlds a felelős (ő készítette azokat is). Miller 2016-os játéka sajnos nem képes felérni a nagy elődökhöz, ami egyáltalán nem jelenti azt, hogy egy rossz alkotás lenne, sőt, sokkal inkább csak túlságosan magasan volt a léc.

 

Offworld Trading Company

A második ingyenes játék az Offworld Trading Company, ami egy menedzselős sci-fi stratégia egyenesen a Mars bolygóról. A játék célja nem csupán a marsi kolónia felvirágoztatása, hanem gazdaságilag is sikerre kell vinnünk a helyieket. A OTC-t a Mohawk Games készített, amit Soren Johnson stúdióvezető miatt fontos kiemelni, hiszen korábban ő volt a Civilization III-IV és a Spore vezető dizájnere is. Meggyőző referencia, igaz-e?

 

Az ajánlatokat erre találjátok.

A két játék egyébként a Steam árakat figyelembe véve együtt nagyjából 20 ezer forintba kerülne. Ingyen azért mégis csak jobb, nem?

Syberia 1 &2 ingyen

Akinek a fenti két játék nem nyeri el a tetszését, a GOG oldalán most ingyen behúzhatja a Syberia 1-t és 2-t. Az ajánlat a cikk írásának pillanatában még 46 órán keresztül él.

A Syberia I & II csomag két díjnyertes kalandjátékot tartalmaz ingyen, amelyek ötvözik a kidolgozott rejtvényeket egy lélegzetelállító történettel és költői hangulattal.

Az ajánlatot erre találjátok!

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×