A ma érkezett frissítés megboríthatja majd az augusztus eleji listát.

A Black Ops Cold War fegyverek Warzone-ba való integrálásával természetesen jelentősen átalakult a legnépszerűbb fegyverek listája is. Persze ahogy az lenni szokott, néhány régi kedvencet azért nem lehetett letaszítani az élbolyból. A WZRanked weboldalának segítségével pontos képet kaphatunk arról, mely 5 fegyvert preferálják legjobban a játékosok július közepén, a Season 4 Reloaded frissítés megérkezése előtt. A július eleji összesítéshez képest látható, hogy van olyan fegyver, amely ki is került a TOP 5-ből és a dobogón is történtek változások.

A weboldal naponta frissül, így biztos, hogy a legfrissebb adatokat látjuk a listákon. A WZRanked oldalán a globális adatokon kívül természetesen saját statisztikáinkat is nyomon követhetjük a BattleID/PSN/XBOX azonosítónk magadásával.

5. C58

A Season 4 egyik újdonsága a C58 nevet viselő AR. Annak ellenére, hogy a fegyver visszarúgását növelték a július eleji patchben, továbbra is rengeteg játékos kedvence maradt. Leginkább azért, mert nagy távolságokon is meglehetősen hatékony fegyverről beszélhetünk. A Battle Pass 31. szintjén oldhatjuk fel, természetesen teljesen ingyen. A lövedéksebessége pazar, de a tűzgyorsasága nem a legcombosabb.

4. Milano 821

Mi szóltunk! Az 57. (!) helyről egészen a dobogó alsó fokáig tört előre a Milano, majd zuhant vissza egy helyezést így július közepére. A fejlesztők a Season 4-es nerfekkel és buffokkal több rég nem használt fegyver felé terelgették az embereket. A játékosok erre rá is éreztek, hiszen 2 nap alatt a 9. helyre ugrott, majd ahogy láthatjuk, tovább folytatna eszméletlen menetelését. Ennek köszönhetően jelenleg úgy tűnik ez a játék második legerősebb SMG-je. Ha kellene hozzá egy jó loadout, kattints IDE!

3. MP5

Az elmúlt hónapokban a 15. és 7. helyen ingázott az SMG. A Season 4-es frissítésnek hála azonban hamar felverekedte magát a legjobb 5 közé. Július elején sem kapott nerfet, így nagy eséllyel még egy ideig a játékosok egyik kedvenc SMG-je lehet az elkövetkezendő hetekben is, 2 hét alatt át is vette a 3. helyet a Milano 821-től.

2. Kar98k

Azt hiszem a Kar98k-t egyik FPS játékosnak sem kell bemutatnunk, igazi klasszikusról beszélhetünk. Annak ellenére, hogy bolt-action fegyver, még így is az egyik leggyorsabb mesterlövészpuska a játékban. Ezen tulajdonságát kihasználva állandó nyomást tudunk gyakorolni kiszemelt ellenfeleinkre, így megakadályozva akár a már lelőtt játékos felszedését. A legnagyobb hátrányának talán a meglehetősen komoly bullet dropot említhetjük meg, ám gyakorlás után már ez sem állhat az utunkba. Több hónapnyi vezetés után megfosztották első helyétől a fegyvert júniusban, ám az ezüstérem sem szégyen. 

1. FARA 83

A FARA 83 irgalmatlan menetelést mutatott be, akárcsak a Milano. Bár nem az 57. helyről kellett feltornáznia magát, sosem volt még a TOP 5 listánkban március óta. Szinte nulla visszarúgásának köszönhetően rengeteg játékos választotta az elmúlt hetekben, sosem volt még ilyen népszerű a fegyver.

Bár volt egy kis megingás, de az első hely még nincs veszélyben

A visszavont, majd később újra kiadott patch sem vette el tőle ezt a pozíciót, a héten élesedő változások miatt azonban könnyen lehet, hogy augusztus elején már egy teljesen megújult ötös fogatot találunk a listán.

A Top 10 jelenlegi sorrendje a következő:

Szerintetek a ma érkezett Season 4 Reloaded frissítés megborítja a sorrendet?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×