Holnap reggel elstartol a Season 4.

A Black Ops Cold War fegyverek Warzone-ba való integrálásával természetesen jelentősen átalakult a legnépszerűbb fegyverek listája is. Persze ahogy az lenni szokott, néhány régi kedvencet azért nem lehetett letaszítani az élbolyból. A WZRanked weboldalának segítségével pontos képet kaphatunk arról, mely 5 fegyvert preferálják legjobban a játékosok június elején. Az június eleji összesítéshez képest látható, hogy van olyan fegyver, amely ki is került a TOP 10-ből és a dobogón is történtek változások.

A weboldal naponta frissül, így biztos, hogy a legfrissebb adatokat látjuk a listákon. A WZRanked oldalán a globális adatokon kívül természetesen saját statisztikáinkat is nyomon követhetjük a BattleID/PSN/XBOX azonosítónk magadásával.

5. RAM-7

A Ram-7 neve már nem először merül fel az elmúlt hetek során, bár akkor még a TOP 10-ben sem szerepelt a fegyver. Jobb lehet távolsági harcokra, mint egy SMG, viszont közben közelharci távolságban veri a legtöbb AR fegyvert is. Ezeknek a tulajdonságainak hála egy Sniper secondary fegyverrel ötvözve kiváló társunk lehet a harcmezőn. Úgy tűnik a játékosok is rájöttek erre, hiszen immár a hónap eleje óta az ötödik helyen áll.

4. Kilo 141

A különféle AR nerfek bizony meghozták a hatásukat, egyre több játékos kezdett átnyergelni a szintén megbízható Kilo 141-re. A lista legnépszerűbb gépkarabélya, nyugodtan kijelenthetjük, hogy a játékosok nagy része a Kilohoz nyúl, ha AR-ről van szó.

A Kilo egy megfelelő játékos kezében könnyedén és gyorsan eltűntethet akár egy teljes csapatot is, hála a 60-as tárkapacitásának. A VLK 3.x Optic távcső pedig szintén kiváló barátunk lesz a tűzpárbajok során. Gyenge visszarúgásának hála a kezdőbb játékosoknak is ajánlható, a profik kezében pedig igazi kis gyilkológép válhat belőle.

3. MAC-10

Sok hónapnyi abszolút vezetés és a múlt havi 5. helyezés után ismét sikerült egy kicsit visszakúsznia a ranglétrán hónap elejére. Aztán ismét újabb erőt vett magán, hogy visszatérjen a dobogó alsó fokára is. Azt azért még mindig nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Mac-10 a legjobb SMG a Warzone-ban, ehhez kétségem sem fér. Érdekes adalék, hogy az MP5 azonban veszített a hónap eleji lendületéből, a 7. helyről egyenesen a 11. helyre esett vissza.

2. Kar98k

Azt hiszem a Kar98k-t egyik FPS játékosnak sem kell bemutatnunk, igazi klasszikusról beszélhetünk. Annak ellenére, hogy bolt-action fegyver, még így is az egyik leggyorsabb mesterlövészpuska a játékban. Ezen tulajdonságát kihasználva állandó nyomást tudunk gyakorolni kiszemelt ellenfeleinkre, így megakadályozva akár a már lelőtt játékos felszedését. A legnagyobb hátrányának talán a meglehetősen komoly bullet dropot említhetjük meg, ám gyakorlás után már ez sem állhat az utunkba. Több hónapnyi vezetés után megfosztották első helyétől a fegyvert, ám az ezüstérem sem szégyen. 

1. CR-56 Amax

A januári hatodik helyről egy kellemes ugrást tett a februári lista negyedik helyére, majd márciusban visszazuhant az ötödik pozícióba, ám május elején már a játék legnépszerűbb AR fegyvere lett és maradt is júniusra, sőt. Kiváló társunk lehet a tűzharcban és megfelelő kiegészítőkkel könnyíthetünk a kezelésén is. Még így is erősebb a visszarúgása és több gyakorlást igényel, de ez meghozza a gyümölcsét előbb-utóbb. A nerfek sem tántoríthatták el attól, hogy június közepére átvegye a trónt a Kar98k-tól, kíváncsian várjuk meddig tud uralkodni. 

A Top 10 jelenlegi sorrendje a következő:

Szerintetek a Season 4 felkavarja a TOP5-10 állóvizét?

https://leet.hu/?s=redemption&post_type=product

×