Egy kifejezetten tehetséges magyar Photoshop művész elképzelte, hogyan nézne ki Budapest és Debrecen egy világ utáni világban.

Korábban felbukkant az interneten egy igen tehetséges magyar titán, aki előbb lemodellezte a Széll Kálmán teret, majd demonstrálta rajta, hogy úgy nagyjából hogyan nézne ki a főváros egyik legforgalmasabb tere, ha eltűnne az emberi civilizáció.

A róla szól cikk alatti komment szekcióban azonban felhívták a figyelmem egy nem kevésbé tehetséges másik művészre, aki hasonló tematikában alkot – ezúton is köszönet érte. A különbség csupán annyi, hogy ő nem lemodellezi, hanem befotózza az adott helyszínt, majd a Photoshop tudásával és a láthatólag végtelen fantáziájával alkotja képpé a poszt-apokaliptikus fővárost, na meg néha Debrecent is.

Ő nem más, mint Deczki Gergő, akinek művei láttán azonnal és tátott szájjal követelünk egy tematikus játékot és/vagy filmet-sorozatot! Egyszerre csodálatos és borzasztó a látvány, mindamellett kifejezetten valóságos és abszolút hihető, számomra kicsit a The Division benyomását kelti, aminek helyszíne a két legnagyobb magyar város.

Alább Gergő munkáiból válogatva láthattok néhányat, viszont ha kíváncsiak vagytok még több munkájára (amiket folyamatosan tölt is fel), akkor mindenképpen kövessétek be az Instagram oldalát!

Ha érdekelnek a magyar művész többi munkái, akkor mindenképpen bökj ide, és kövesd őt be!

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×