Egy Warzone csaló nemrég a közösség számára is megosztotta, hogy mennyibe is kerülnek a csalások, és mit is kapunk a pénzünkért.

Nem is olyan rég bemutattuk nektek, hogy mit válaszoltak a játékosok arra a kérdésre, hogy miért csalnak a Warzone-ban. A legtöbb kommentelő persze egyszerű választ adott, ám akadt valaki, aki részletesebben is kifejtette, hogy átlagosan milyen áron lehet csalást venni, illetve mit kapunk pontosan a pénzünkért. Természetesen a csalás árait nem szeretnénk konkrét oldalakkal bizonyítani, és nevükön sem nevezzük, hiszen nem szeretnénk népszerűsíteni.

Zoditecks azt állítja, hogy sosem a győzelem vagy a kill miatt csalt. Szimplán kíváncsi volt a csalások világára.

A Reddit hozzászólás sajnos azzal indul, hogy nem is gondoljuk, mennyire súlyos a helyzet. Főleg a nemrég kiadott „végtelen” UAV csalás jelenthet hatalmas problémát. Állítása szerint teljesen undetected, szóval semmi esélye, hogy elkapják csalással azt, aki használja. Mellesleg ez az UAV nem törődik vele, hogy az ellenfél Ghost perket használ vagy sem.

De mennyibe kerülnek ezek a csalások?

Természetesen többféle csalás létezik, az árak pedig nem egyeznek meg mindenhol, így csupán átlagárakról beszélhetünk, ami viszont meglepően olcsó is lehet.

A fentebb is említett lifetime (örökre megmarad) UAV csalás 25 dollár (nagyjából 7500 Ft).

A legtöbb csalást áruló oldal azonban előfizetéses szolgáltatást üzemelhet, ami azt jelenti, hogy különböző csaláscsomagokért fizethetünk, melyek megújulnak. Ezen kívül csaló játékfiókok is vásárolhatók, vagyis saját fiókunk nem kerül veszélybe.

A legolcsóbb fiókok 1 dollárba kerülnek, ami körülbelül 300 forint.

A fiókok általában lopottak, illetve illegálisan úton kaparintották meg őket. Természetesen hiába van egy másik account, ha hardveres bant oszt ki a játék. Ezért létrejött a hardver-spoofer, ami 30 dollárba (9000 Ft) kerül egy hónapra. Ez a spoofer megváltoztatja a hardveradataidat, magyarul hiába kap egy bant a fiók, rövid időn belül mehetsz vissza csalni.

A egyszerű csalások 4 dollártól (kb. 1200 Ft) indulnak, amivel 3 napig csalhat az vevő, de természetesen egy hónapra is megvehető a csalás, ami 20 dollárba fáj (kb. 6000 Ft).

A kommentelő arra is felhívta a figyelmet, hogy a hardware-spoofert több mint ezren vásárolták meg egyetlen nap alatt!

De nem csak csalásokat árulnak

Csalások mellett más szolgáltatások is léteznek, ezek nem károsítják a játékmenetet, viszont igen is csalásnak nyilváníthatók. Ilyen például az az „eszköz”, ami mindent felold az accountodon: az összes camo, reticle, blueprint, skin és sorolhatnám. Ez lehet, hogy nem befolyásolja a játékmenetet, de van, aki heteket áldoz a Damascus feloldására, vagy akár fizet egy skinért. Más ezt pár gombnyomással ingyen megszerzi. Ez lopásnak is tekinthető, mivel az Activisont megkárosítják az ingyen megszerzett skinekkel.

https://www.youtube.com/watch?v=fWLt_YPmfI0

 

Sőt, amint ebbe a videóban is láthatjátok, még a Cold War camot is rá rakja a Modern Warfare fegyverre. Bár én semmi áron nem töltenék le ilyen „tool” szerűséget, hiszen ki tudja, mit rejtenek el a programban.

https://www.youtube.com/watch?v=uQiqAM55AzM

 

A csalásoknak tehát már kifejlett rendszere és üzlete van, ami ellen nagyon nehezen küzd az Activision.

Most hogy tudod milyen olcsó a csalás, te is befizetnéd?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×