A FIFA 22 egyik újítása a FUT Heroes lapok behozatala lesz, amelyek ránézésre hasonlítanak az Ikonokhoz, de közel sem ilyen egyszerű a képlet.

Tegnap este végre bemutatták a FIFA 22 első képsorait. A játéktechnológia mellett a FUT Heroes lapokról is szót ejtett az EA. Új legendás focisták érkeznek a játékba, de hogy pontosan hogyan is működnek? Megmutatjuk.

Rengeteg ikon szerepel már a játékban és bár idén is érkeznek újabbak, a rengeteg kiváló régi focista közül azért már egy idő után nehéz válogatni. Ezért az EA egy új lapcsaláddal mutatkozik be, érkeznek a játékba ugyanis a FUT Heroes lapok.

Miben mások, mint az ICON lapok?

A FUT Heroes leginkább nem is az ICON lapokra, hanem az ICON Moments kártyákra hajaznak. Egy játékos karrierjének meghatározó pillanatát elevenítik fel, mint például Milito triplázást, Gomez bajnoki címét, vagy Jorge Campos legendás megmozdulását 1991-ben. Ezek a játékosok csak egy lapot kapnak majd a játékban és másképp lesznek linkelhetőek, mint az Iconok. A FUT Heroes lapok ugyanis nem klubot, hanem ligát kapnak a nemzetiségük mellé. Az azonos nemzetiségű, valamint az azonos ligában játszó játékosok automatikusan strong linket kapnak az adott hős lappal, míg minden más piros kapcsolatban részesül.

Mondok egy példát, Milito Lukakuval Strong linket ad, mert Lukaku Inter ( Serie A) játékos, és Milito lapján Serie A liga szerepel. Milito Icardival (PSG) szintén strong linket ad, mert mind a kettő argentin. Milito Rashforddal ( Man Utd.) Piros linket ad, mivel Rashford angol, valamint PL játékos.

Szemléltetés Davedesigns segítségével

Valószínűleg évről évre változtatják majd a felhozatalt, mert rengeteg legendás focista jelentős pillanatát be lehetne mutatni. A teljes keretet augusztusban leplezik le, ahogy közeledünk a megjelenéshez. Ha te is szeretnél egy garantált FUT Heroes lapot, akkor ha augusztus 11-ig előfizetsz az Ultimate Editionre, egy garantált FUT Heroes lapot kapsz december 1-én.

Te melyik Heroes lapot húznád be szívesen a kezdődbe?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×