A Riot Games bejelentette a Sona átdolgozási terveit, a fejlesztők pedig részleteket is megosztottak a bajnokot érintő változásokról.

A Riot Games fejlesztője, a Captain Gameplay új információkat osztott meg a Sona, Maven of the Strings számára érkező változásokról, ugyanis a League of Legends támogató bajnoka jelentős átdolgozást kap hamarosan.

A játékfejlesztők szerint a Sona számára az elmúlt években elvégzett módosítások lehetővé tették, hogy a hős eltávolodjon az alsó sávtól. Ami nem éppen az, amit a változtatások során akartak. Ezért tavaly olyan átalakításokat végeztek, mint például a mana-visszatérítés hozzáadása, hogy visszahozzák Sonát a támogatói szerepkörbe.

PsyOps Sona

Most a Riot ismét felülvizsgálja a bajnokot. A terv pedig, hogy új mechanikát ad neki, ami állítólag a mana-visszatérítési aspektust fogja helyettesíteni.

A közeljövőben, amikor Sona a Q – Hymn of Valorral sebzi az ellenséget, vagy a W – Aria of Perseverance-nal gyógyít egy szövetségest, akkor egy stack Accelerando-t fog kapni.

DJ Sona

Az Accelerando az alapképességeihez ability hase-et biztosít. Ha Q-val eltalál valakit, két stacket kap, W pedig akár 5 stacket is kaphat, ha mind a négy baráti bajnokot gyógyítja vagy blokkolja a sebzést.

Amellett, hogy ability hase-et ad, amikor Sona eléri az Accelerando felső határát, a végső képessége, a Crescendo lehűlési idejének egy részét is visszatéríti. Ezeknek a változtatásoknak a célja, hogy agresszívabb játékstílusra ösztönözze a bajnokot. Ami azért elég érdekes, hiszen Sona nem a rengeteg HP-ról híres. Kíváncsi leszek a buildek változására a rework után. Lehet több tankosabb Sona érkezik majd, vagy rengeteg ability hase buildek, hogy mi is zongorázzunk a billentyűzetünkön ne csak Sona. Egy biztos: figyelni kell majd a koreai szervereket, hátha lesz mit ellesni tőlük.

Odyssey Sona

A Sona átdolgozás a tervek szerint a hivatalos LoL szerverekre a 11.16-os patchben kerül, ami elvileg augusztus 18-án érkezik.

Mit gondoltok, kellenek ezek a változások?https://leet.hu/?s=sharksale&post_type=product

×