Tegnap megérkezett a Summer Stars második csapata és ahogy az lenni szokott ezúttal se maradunk játékos SBC nélkül. Ezúttal Dolberg kiváltható.

A dánok remekül játszottak a 2021-es Európa bajnokságon. Nagyon nehéz kezdet után talpra tudtak állni és egészen az elődöntőig meneteltek, ahol végül Anglia ellen kikaptak és kiestek a tornáról. Az egyik meglepetést Dolberg teljesítménye nyújtotta a tornán, így megérdemelt a Summer Stars lapja.

Dolberg az első két meccset padról nézte végig és először az oroszok ellen léphetett pályára. A Wales elleni mérkőzésen már a kezdőbe is bekerült Poulsen sérülése miatt. Meg is hálálta Hjulmand mester választását, hiszen két gólt is jegyzett azon a meccsen. A csehek ellen szintén a kezdőben kapott helyet, ahol egy fantasztikus beadás után juttatta a hálóba a labdát.

Dolberg lapjáért nem kell mélyen a zsebünkbe nyúlnunk, hiszen alig egy 84-es csapatot kell összerakni a fiatal titánért.

A szokásos dupla 4 csillag mellé High/ Medium work rate, és High Average body type párosul. Magas Pace, fantasztikus befejezési értékek. Jó passz mutatók és jó labdavezetési értékek. A lappal igazából egy probléma van. a 39-es agresszió letámadásnál kevés lehet, de ennek ellenére egy nagyon jó kis kártya.

Mit ajánlok? Remek csatár és jó áron is van. Elég jó befejező játékos, emellett labda tartásra, hamis 9-es pozícióra tökéletesen illeszkedik. A gyengesége a letámadás, valamint a mozgékonysága lehet. Sajnos ilyen test alkattal, nem lesz jó a manőverezés, de ez már egyéni stílus függő.

Sajnos nem Pedri SBC érkezett, pedig őt szívesen megnéztem volna, de Dolberg se rossz.

Te megcsinálod a dán lapját?

×