A Copa America elődöntőjében végül búcsúzó kolumbiai válogatott egyik meghatározó embere volt Mina. Ezen a héten őt válthatjuk ki ingyen.

Az EB-vel párhuzamosan a Copa America mérkőzései is zajlanak, ahol ma éjszaka ki derül, hogy ki nyeri a kontinenstornát. Argentína az elődöntőben Kolumbiával mérkőzött, ahol végül tizenegyessekkel Argentína jutott a döntőbe. Az egyiket büntetőt Mina rúgta.

De, hogy miért volt fontos pillanat ez? Még a negyeddöntők során is büntetőpárbajba került Kolumbia. Ott Mina berúgta a tizenegyest, és olyan táncot levágott utána, amire nem igazán volt példa korábban.

https://www.youtube.com/watch?v=ZMzlhaM6tD4

Lehet, hogy kicsit korán örült magának az úriember, hiszen miután kihagyta az elődöntőben olyan megjegyzéseket kapott az argentin csapattól, hogy a helyében én biztos piros arccal vonultam volna le a pályáról. Na de nézzük, hogy lehet nekünk egy ilyen táncoslábú kolumbiaink.

  • Double Delight – Szerezz gólt és gólpasszt 4 különböző mérkőzésen 4 csillagos gyengébbik lábbal rendelkező játékossal Squad Battles ( minimum World Class nehézség) vagy Rivals meccsen.
  • Wise Weak Foot – Szerezz 15 gólt Squad Battles ( minimum Professional nehézség) vagy Rivals meccsen.
  • Fabulous Finishing – Rúgj gólt Finesse lövéssel 7 különböző Squad Battles ( minimum World Class nehézség) vagy Rivals meccsen.
  • Through Talent – Adj gólpasszt Through Ball átadással 10 különböző Squad Battles ( minimum World Class nehézség) vagy Rivals meccsen.

Ismét egy viszonylag gyorsan megszerezhető lapról beszélünk.

Magas, erős, gyors. Mindennel meg van áldva, amire egy jó belső védőnek szüksége van. Mina az angol csapatokba biztosan befér, de mivel sokan csinálták meg Ramost a legtöbben mellette Éder Militaot használnak. Tudom július van, de szerintem statok alapján egy igen remek lappal gazdagodunk. Ha pedig már nem használnák valamelyik SBC-be jó lesz.

Te megcsinálod Mina lapját?

 

×