Bárcsak mindig így működne minden. Lehet több streamernek kéne panaszkodni Twitteren, hátha a Raven az egész játékot kijavítaná.

A Warzone-ban továbbra is akad néhány hiba, amely a megjelenés óta fennmaradt. Szerencsére az egyiket, amely egy elég komoly célzási problémára vonatkozik csúszás közben, végre a következő napokban valószínűleg orvosolják.

A Raven Software Twitteren megerősítette, hogy az „ismert problémát” hamarosan egy frissítéssel javítják.

A megerősítést a Twitch streamer DanimuhL-nek adott válaszként adták, aki megosztott egy klipet az egyik streamjéről, ahol a csúszás okozta célzási hiba jelentette a vesztét. Ami láthatóan megemelte a pulzusát.

 

Mint már említettük, a csúszó célzási hiba a megjelenés óta jelen van a Warzone-ban. Amikor a játékos a csúszás végén próbál célozni, a szóban forgó hiba arra kényszeríti a célkeresztet, hogy felfelé mozogjon. Még ha a játékos megpróbálja is lefelé húzni a célkeresztjét, korrigálva a bugot, a hiba megakadályozza ebben, legalábbis elég ideig, hogy a másik játékos a Gulagba küldjön.

Mindenesetre kerüljétek ezt a bugot, mert lehet ti is a gonosz lépcső áldozatává estek.

A Warzone mindig is híres volt a bugokról. Bár néhányuk a megjelenés óta is fennáll, időről időre új hibák bukkannak fel, és némelyikük még a javítás után is visszatér. Mint például a többször visszatérő Stim-glitch, vagy a láthatatlan/halhatatlan glitch, ami a minigunos helinek volt köszönhető.

A hibák azonban nem az egyetlen probléma, ami a játékosokat bosszantja. A Warzonet még mindig ellepik a csalók, akik továbbra is könnyedén átverik a meglévő anit-cheatet. Már ha létezik ez a misztikus dolog.

Van még olyan bug, amivel ti is találkoztatok már, de nem javították azóta sem?

https://leet.hu/?s=sharksale&post_type=product

×