Egyre frusztráltabbak a játékosok.

Kétségtelen, hogy az utóbbi időben ismét egyre nagyobb gondot okoznak a Warzone-ban a csalók. Ráadásul a repertoárjuk napról napra bővül, a Cold War sincs már biztonságban és még saját „tervezésű” skinekkel is hergelik a többi játékost. Jogosan merül fel a közösségben, hogy miért ennyire tehetetlen az óriáscég.

Még a Google első találataként feldobott csalást sem sikerül megfogniuk!

Activision: how is this a thing? A cheating website boasting 24/7 live support and 100.000+ members and counting that pops up first result on google? Such a joke.
byu/OctoSaurusRex inCODWarzone

 

Az egyedi fejlesztésű és „privát” körülmények között alkalmazott csalásokat értelemszerűen nem könnyű elfogni, ezzel nincs is probléma. Ám amikor a Google első találatként feldobott (rákerestünk és tényleg!), százezres felhasználói bázissal operáló csalással sem tud mit kezdeni a cég, akkor bizony már komoly gondról beszélhetünk.

Ráadásul az sem könnyíti meg a dolgot, hogy bátran próbálkoznak is a játékosok ilyennel, hiszen maximum egy ingyenesen regisztrált felhasználói fiók bánja majd a műveletet. A felhasználók frusztráltsága egyre nagyobb, reméljük dolgozik az Activision valamilyen plusz védelmi vonalon, mert ez így már tényleg lassan vicc kategóriába megy át.

Ti milyen módszerekkel gátolnátok meg a csalást?

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×