A portugálok ellen remekül futballozó Robin Gosens az eheti ingyen lap. Figyelem a bal oldalon sebes német vonat érkezik és szántja fel a pályát a hétvégén.

Újabb hét, újabb lapok. Egy kis szünet után ismét egy adag új kártyával kedveskedett nekünk az EA. A 99-es Messi és Ronaldo mellett persze ingyen lapot is kapunk, aki ezen a héten nem más, mint Robin Gosens. Vagy ahogy Müller mondja Goalsens.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

EA SPORTS FUT (@easportsfut) által megosztott bejegyzés

A portugálok ellen zseniális formát mutatott Gosens és szerintem a német csapat egyik ékköve volt ezen az EB-n. Bár őket az Anglia utáni zakó miatt már nem láthatjuk a TV képernyőkön, a FIFA pályáira visszatérhet, hogy továbbfolytassa a munkáját. Nézzük, hogy mi is kell a lap kiváltásához.

  • Robin Rocket – Rúgj 4 gólt a tizenhatoson kívülről Squad Battles (legalább Professional nehézség) vagy Rivals mérkőzésen.
  • Classy Crosser – Adj gólpasszt beadással három különböző Squad Battles (legalább Professional nehézség) vagy Rivals mérkőzésen.
  • German Goals – Rúgj gólt német játékossal 7 különböző Squad Battles (legalább Professional nehézség) vagy Rivals győzelmen.
  • Serie A Sharpness – Rúgj gólt Serie A játékossal 10 különböző Squad Battles (legalább Professional nehézség) vagy Rivals mérkőzésen.

Ezek a feladatok rém egyszerűek. Egyrészt nincs csapat követelmény, ami miatt párhuzamosan még az Icon Swap tokeneket is tudod farmolni, másrészt viszonylag hamar megcsinálható. Én tegnap a spanyol- svájc meccs alatt a feladatok felét megcsináltam a glitchnek köszönhetően.

Gosens

A lap maga szerintem nagyon praktikus. Őt úgy írom le, hogy az a szélső, aki rengeteg segít támadásban és védekezésben is. Ha van lehetőséged bal hátvédként használni akkor remek választás. De a legjobban az 5 védős felállás áll neki jobban. Amiben hiányt szenved az az agilitás. Nem lesz annyira reszponzív a finom bal analógos mozgásokra, ami miatt sokaknak nem fog bejönni a játékos. De szerintem mindenképp próbáld ki mielőtt SBC-be tennéd, mert szerintem nagyon jó kis lap.

És mindenkit megnyugtatok. Ez a lap nem fárad el 60 perc után, mert a Serie A-ban játszik.

Te kiszeded Gosens kártyáját?

×