Igen, pontosan, Small World of Warcraft. Bemutató jövő kedden a Board Game Caféban.

A 2009-ben, a Small Worlddel indult játékcsaládnak az azóta eltelt több mint tíz évben rengeteg része és kiegészítője megjelent. Ez egyedi és igen részletesen kidolgozott fantasy-világban játszódó küzdelem alapvető célja, hogy egymást kiszorítsuk a rendelkezésre álló arról a szűkös területről, amire a cím is utal.

És hát mivel a fantasy-világ, és még fajok is konkrétan egyeznek (jó, persze majdnem minden fantasy-világban vannak orkok például), eléggé adta magát, hogy a World of Warcraft-os verzió is legyen a Small Worldből. A két világ/játék, vagyis univerzum neve is elég passzentos, könnyen összehozható, sokat gondolkozni azon sem kellett, hogy mi legyen a WOW-os verzió címe: Small World of Warcraft.

A nemzetközi kiadásban tavaly megjelent játék még ugyanabban az évben eljutott hozzánk is, ami legalábbis ritka. Az itthon a Gémklub kiadásában megjelent játék simán összehozza a két univerzumot, a szereplők a WOW-ban megismert emberek, orkok és koboldok, akiknek egymást kell kiszorítani, mert kevés a hely.

A játék a Nagykörút ferencvárosi részén, a Ferenc körút 17. alagsorában lévő Board Game Caféban jövő kedden ingyen, pontosabban kb. egy ital, vagyis 500 forint „elfogyasztásáért” kipróbálható. A június 29-i játékbemutatóra előzetesen regisztrálni kell, hogy tudják, hány asztalon zajlik majd a játék. Kezdés este 6-kor, és mindennel együtt 3 órás programra érdemes számítani. Facebook-event itt.

A Small World of Warcraft hamarosan elérhető lesz a webshopunkban!

És ezeket is megveheted majd nálunk:

Két kiegészítő jött magyarul a Nemesishez

×