A Riot Games véletlenül pillantást engedhetett a közeljövőben a játékba érkező egyik új ügynökre. Csak úgy, ahogy az lenni szokott.

Ami azt illeti, én imádom a Riot Games stratégiáját. Pontosan tudják azt, hogy a szivárgásokat és pletykákat a frissítésekről nem lehet elkerülni, így titkolózás helyett inkább ők maguk rejtenek el utalásokat az újdonságokról, amiről aztán beszélhetnek az emberek. Nemrég például az új pályára utaló jeleket mutatták meg az új Battle Pass egyik szintjén.

Az elmúlt hónapokban a lore-ra is hangsúlyt fektettek, így június 21-én új videót tettek közzé, ez volt a „year one Anthem”. A sasszemű rajongók ebben olyan képeket fedeztek fel,

amelyek egy (még) nem kiadott ügynökre utalnak.

Az Anthem videóban talált ügynök

A Riot Games legújabb videója tehát a Valorant egy éves évfordulóját ünnepli, maga a videó is fantasztikus, és rengeteg király animációt láthatunk benne.

 

A játék rajongói azonban a videóban talált utalásokról beszélnek, egy még be nem jelentett új ügynökről. A Valorleaks a Twitteren megjegyezte, hogy az ügynök annak idején „Deadeye” kódnevet kapott, és egyébként hasonlít a Fortnite-beli Midasra.

 

Azok számára, akik elfelejtették: a Riot korábban azt mondta, hogy évente legfeljebb hat ügynököt szándékoznak kiadni a Valorantban. A Riot egyelőre nem kommentálta az új ügynökről szóló pletykát. Remélhetőleg további híreket hallunk Deadeye-ről a közeljövőben.

https://leet.hu/?s=redemption&post_type=product

×