A Valorant Episode 3. Battle Pass leplezhette le a Riot játékan legújabb pályáját.

A várva várt Valorant Episode 3 megjelenésének közeledtével a rajongókat egyre jobban izgatja, hogy milyen újdonságokkal lepi meg a rajongókat a Riot Games. Szerencsére úgy tűnik, hogy már van némi elképzelésünk arról, hogy milyen lehet majd a következő Valorant map.

Ilyen lehet majd a Testing Grounds.

 

Nemrég ugyanis a Twitteren jelent meg egy elmélet arról, hogy az Episode 3 Battle Pass mélyen belül már egyértelmű jeleket mutat az új map helyszínére és stílusára. Az Episode 3 Battle Pass 42-es szintjének eleme ugyanis érdekes képet tartogat. Most úgy gondolják, ez már az új pályára utal.

A képek alapján ez egy kanyonnak vagy völgynek tűnik, amely az USA délnyugati részére emlékeztet. A Twitteren Dynprel úgy gondolja: ilyen lesz az új pálya. Korábban is volt ugyanis arra példa, hogy a Valorant fejlesztői előzetesen elrejtik a frissítések jeleit, különösen a Battle Pass tartalmaiban. A nemrég megjelent map, Breeze sem volt kivétel ez alól.

A Riot Games azonban még nem erősítette meg a fent említett találgatásokat a lehetséges új „Testing Grounds” térkép kapcsán. Szerinted?

https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×