Jelenleg a PC-s verzió a legjobb választás, ha pótolnád a Horizon: Zero Dawn-t a folytatás előtt, a legjobb pedig, hogy mindezt most féláron teheted meg.

2017 ugyan nem ma, és nem is tegnap volt, az akkortájt megjelent Horizon: Zero Dawn még manapság is képes letaglózni a játékost. Egy évvel ezelőttig viszont a játék öröme a PlayStation tulajok privilégiuma volt, de aztán konkrétan a semmiből robbant be PC-re, amit aztán kevesek meglepetésére ugyancsak letarolt.

Nyilván nem is érdemtelenül, de ezt már fentebb írtam. Ezzel a kis ömlengéssel nyilván buzdítani szerettem volna minden olyan játékost, aki még nem kóstolt volna bele a Horizon kemény és különös, de elképesztő poszt-apokaliptikus világába, az mindenképpen pótolja, ha teheti, hiszen egy 40-50+ órás emlékezetes kalandban lehet része.

Erre pedig talán most van az eddigi legjobb lehetőség, ugyanis a GoG nyári akciójához most a minden hájjal, pontosabban extrával megpakolt Horizon: Zero Dawn Complete Edition is becsatlakozott. Ez azt jelenti, hogy az alapjáték mellett a sok órás Frozen Wilds kiegészítőt, és egy csomó in-game kozmetikumot is kapunk az amúgy sem rövid, és kifejezetten tartalmas alapjáték mellé.

Az akciónak köszönhetően 40 százalékkal olcsóbban csaphatunk le rá, mindösszesen 30 euróért, vagyis csak picivel több, mint 10.000 forintért.

Sőt, a PC-s kiadás sokkal többet is tud, mint a konzolos. Például kapott ultra-széles képernyő támogatást, feloldották a frame rate-et, részletes és mindenre kiterjedő grafikai beállításokkal is megtoldották, ami értelemszerűen sokkal részletesebb látványvilágot eredményezett. Egy szó mint száz, ha még a Horizon: Forbidden West előtt pótolnád az első etapot, akkor a legjobb választás jelenleg a PC-s kiadás.

Az akciót ide bökve érhetitek el!

 

https://leet.hu/?s=redemption&post_type=product

×