Tényleg fenyegető lenne az új Battlefield bejelentés utáni hype, vagy csak egy pillanatnyi fellángolás lenne az egész?

Az EA támogatói weboldalán a kiadó kifejtette, hogy miután az E3 2021-en leleplezték a legújabb Battlefieldet hatalmas játékosáradat érte el a Battlefield 4-et. Ez ahhoz vezetett, hogy egyesek számára meghosszabbodott a sorban állás és a várakozási idő. E

Ennek enyhítésére az EA növelte a játék szerverkapacitását.

Battlefield 4

A BF4 még 2013-ban jelent meg először. (Rendkívül rossz állapotban jelent meg. Emlékszem, hetekig kellett várni, mire minden féle szerver és játék hibát orvosoltak.). Mégis, a Battlefield 2042 E3-on történt felfedezése után az emberek visszatérnek a BF4-hez. De nem sokszor volt példa olyanra, hogy egy régi játéknak több szervert kellett adni mert annyira ellepték a játékot a régi illetve új játékosok.

Íme az EA teljes üzenete:

„Teljesen el voltunk ragadtatva az izgatottságotoktól és a reakcióitoktól a Battlefield 2042 közelmúltbeli bemutatójára.”

Azóta sokan visszanéztetek a Battlefield 4-re, hogy máris ízelítőt kapjatok a visszatérő all-out-háborúból. Figyeltük a tapasztalataitokat, és észrevettük, hogy az USA nyugati régiójában a várakozási idők sokkal hosszabbak voltak, mint más régiókban. Jó hír, hogy megnöveltük a szerverkapacitást ebben a régióban – kevesebb várakozásra és több játékra számíthattok.

„Továbbra is figyelni fogjuk a várakozási időket, és szükség esetén további módosításokat fogunk végrehajtani.”

Azok számára, akik azon gondolkodnak, hogy miért térnek vissza az emberek a Battlefield 4-hez a franchise egy újabb játéka helyett, ez leginkább a „helyszínnek” köszönhető. Az online lövöldözős franchise legutóbbi játékai régebbi háborúkban játszódtak, például a második világháborúban. A 2042 azonban… nos, 2042-ben játszódik, egy közeli jövőbeni háborúban. Ezt a modern harci környezetet legutóbb a Battlefield 4-ben láthattuk. Tehát a népek, akik fel vannak dobva a harcok e korszakához való visszatérés miatt, visszaugranak a BF4-be, hogy újra átéljék a piros pont célzókkal ellátott fegyverek használatának és a repülőgépek körberepülésének örömét.

Battlefield 4 Final Stand DLC

Nos ez elég rossz hír lehet a Call of Duty számára, hiszen ez azt mutatja elég nagy az érdeklődés a Battlefield 2042 iránt. Termesztésen a „no preorder” már szinte meme-é vált szabály most is érvényben van főleg a Cyberpunk 2077 megjelenése után.

Persze ez a sok pletyka, meg a CoD vs BF vita csak akkor fog kiderülni ha megjelenik a Battlefield 2042.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×