A Battlefield új címének hivatalos bejelentő videója után ezek a legfontosabb infók, amiket tudnod kell.

Mivel mindössze néhány perccel ezelőtt érkezett meg a várva várt leleplező trailer a Battlefield legújabb címéről, mi gyorsan össze is szedtünk nektek minden infót, ami a videóból kiderült és ami sejthető a továbbiakkal kapcsolatban. Na persze ezt gondoltuk, ám a 16 órára tervezett kezdéskor még egy további órát kellett várnunk – a countdown elindult. Ezalatt többször is lehetett hallani mindenféle hangokat, volt szó tornádótól elkezdve szuperkatonákig mindenről.

A visszaszámlálás

Ezután végre elindult a „műsor”. Nyugodtan állíthatjuk, hogy megérte várni. Egy fantasztikus látványelemekkel tűzdelt, szuper izgalmas videó tárult elénk, egyenesen a jövőből, 2042-ből. Bár simán elment volna a trailer egy erős akciófilmnek is, a Battlefield játékosok tudják, ezek a jelenetek mindennaposak a játékban. Nos, aztán kiderült – az előbbi morzsából már sejthetitek -, a játék neve Battlefield 2042 lesz. Láthattunk még érdekes és ígéretes járműveket is, valamint visszatérnek a jetek is.

Itt még egy Wingsuit-ot is láthatunk.

Eközben egyéb szivárgások is napvilágot láttak, mely szerint induláskor 7 mapot kapunk majd, ami később várhatóan bővülni fog, valamint a maximális playercount egy szerveren az 128 fő lesz, tehát 64v64. Az official gameplay reveal dátuma 2021. június 13. lesz és már tűkön ülve várjuk, nagyon nagyon ígéretesnek tűnik a játék. És jöjjön a legfontosabb infó, amire oly régóta várunk…

A játék megjelenési dátuma a leak szerint: 2021. október 15.

Ha lemaradtatok a videóról, semmi gáz, itt bepótolhatjátok:

 

A reakcióvideók alapján a streamerek is nagyon várják:

Mit gondoltok, insta buy lesz a játék, vagy megvárjátok a gameplay-t?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×