Itt van minden, amit a Warzone 4. évadának új páncélozott teherautóiról tudni kell.

A Warzone új szezonja tegnap indult új fegyverekkel, fegyver nerfekkel és buffokkal, pályaváltozásokkal, új battle pass és a játékosoknak való ajándékozás lehetőségével, valamint piros ajtókkal, az új gyors utazási rendszerrel. A Dirt Bike szerepel a javítási jegyzetekben, azonban ez az új jármű nem szerepelt sehol. A játékosok páncélozott teherautókat találtak, amelyek csalásnak tűnnek a játékok megnyeréséhez, különösen szólóban.

Itt van minden, amit a Warzone páncélozott teherautókról tudni kell.

Hogyan és hol szerezhetsz páncélozott teherautót a Warzone-ban?

Ahhoz, hogy páncélozott teherautót szerezz a Warzone-ban, el kell foglalnod egy műholdat. Ha ezt megtetted, akkor egy műhold cache-t fog lezuhanni, szimplán odafutsz és kinyitod. Három különböző cuccot tudsz kapni belőle, egy loadout droppot egy HARP-ot, és végül ami nekünk kell, egy páncélozott teherautót.

Miután megszerezted a jelzőt, csak dobd le a gránátot oda, ahová a páncélozott teherautót szeretnéd, és az le fog esni a pályára.

A műholdak helye minden játékban véletlenszerű, de hallani fogod őket, amint zuhannak. Amikor hallod őket, nézz fel az égre, hogy lásd, hogy hova csapodnak be.

A páncélozott teherautókon van egy ülés a vezetőnek és egy a lövésznek. A csapatod többi tagja aztán beugorhat hátra, mint a normál teherautóknál.

A Warzone páncélozott teherautók fejlesztőállomása

A játékosok fejleszthetik a páncélozott teherautót, ha a teherautó hátulján található vásárlási állomásra mennek. A játékosok különböző módon fejleszthetik a teherautót, valamint felszerelést biztosíthatnak a játékosok számára, beleértve a páncél- és lőszerdobozt.

Ezen kívül a játékosok megvásárolhatnak egy Tropy Systemet, egy UAV-ot, jobb páncélzatot a teherautóhoz, valamint egyéb lehetőségeket, beleértve a Tropy System újratöltését és a teherautó páncélzatának javítását. Ezek az opciók meglehetősen drágák, de megéri fejleszteni.

Íme az összes fejlesztés, amelyet a Warzone páncélozott teherautóinak vásárlási állomásán vásárolhatsz:

PÁNCÉLOZOTT TEHERAUTÓ

  • Refill Trophy ($2500)
  • Repair Armored Truck ($1500)

PÁNCÉLOZOTT TEHERAUTÓ FEJLESZTÉS

  • UAV ($4000)
  • Trophy System ($3000)
  • Heat Resistant Barrel ($3000)
  • Heavy Armor ($2000)

FELSZERELÉS

  • Armor Box ($6000)
  • Munitions Box ($4500)

Most, hogy mindent megtudtatok a páncélozott teherautóról, van egy rossz hírem is. Jelenleg kikapcsolták őket a régi, de mindig felmerülő invisiblity glitch miatt…

Reméljük, a fejlesztők mihamarabb találnak megoldást, és visszakerül a játékba. Kitartást!

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×