Tahm Kench egy kisebb átdolgozáson esik át, de úgy tűnik, ez mind csak a javára vállhat.

Úgy látszik, végre elérkezett az idő, Tahm Kench megkapja a mini átdolgozást. A közelgő frissítés egyik fénypontja az átdolgozás Tahm Kench számára. Az alapvető statjai kissé megnövekednek, és a képességei is kapnak néhány változtatást.

Ne feledjétek, hogy az itt említett dolgok mind előzetesek, ami azt jelenti, hogy a patch végleges megjelenése előtt még változhatnak.

Változások

Az első változás Tahm passzív képességét, az Acquired Taste-t érinti, ahol a három stack megszerzése a Tongue Lash és a Devour képességeket erősíti az érintett ellenséges bajnokon. Bár még nincsenek konkrétumok erről a felerősítésről. Jelenleg három stack extra hatásokat eredményez az ellenségeken.

A Tongue Lash (Q) esetében a legnagyobb változás Tahm azon képessége, hogy életerőre tesz szert. Amikor a Q eltalál egy bajnokot, Tahm a hiányzó életerejének 6% és 10% közötti értékét visszanyerheti. És mint mindig, a képesség egy stack Acquired Taste-t ad hozzá.

Az Abyssal Dive az új patchben normál képességgé válik (W). Eredeti változata, az Abyssal Voyage, a fél térképet képes lefedni, de nem okoz sebzést. Az új „merülés” változata 100-240 plusz 100% AP sebzést tud okozni, és egy másodpercre fellöki a területen lévő ellenségeket. Ha Tahm csak egy ellenséges bajnokot talál el, a cooldown és a manaköltség 30%-a visszatérül. Tahm hozhat egy szövetséges bajnokot a merüléshez a Devour használatával.

Új ultija, a Devour (R), halálosabb, mint korábban, megérdemli a címet, a River King. A három Acquired Taste stackkel rendelkező ellenséges bajnokokat felfalhatja, és a maximális életerejük 100-400 plusz (15% + 0,05% AP) mágikus sebzést okoz. Az elfogyasztott szövetséges bajnokok mostantól néhány másodpercig erős pajzsot kapnak, miután kiköpték őket.

A Tahm Kench statváltásainak főbb pontjai:

  • Az alap HP 570-re csökkent.
  • A szintenkénti HP 95-re csökkent.
  • Az alap páncélzat 42-re csökkent.
  • Szintenkénti mana 50-re nőtt.

Vastag bőr (E) Passzív: Tahm a sebzés 45/50/50/55/60/65%-át tárolja, és ha több mint négy másodpercig nincs harcban, a képesség az értékének 30-100%-áig gyógyítja Tahmot. Ha aktív képességként használod, akkor az összes tárolt Vastag Bőrt pajzzsá alakítja át, amely 2,5 másodpercig tart.

Felfalás (R). Ha egy szövetségest három másodpercig felfal, akkor egy pajzsot kapnak, amely a kiköpés után 2,5 másodpercig 300/450/600 (+100% AP) sebzést blokkol. A szövetségesek korán kijöhetnek az elnyelés állapotából.

Mit gondoltok a Tahm Kench mini reworkről?

https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×