Még több információ látott napvilágot a League of Legends Tahm Kench reworkről.

A Riot Games fel akarja dobni a dolgokat a League of Legends harcsa démonával, és úgy tűnik, hogy a mini átdolgozása jobb gank beállításokat is tartalmazni fog. Tahm Kench-et nem feltétlenül kerüljük el, de a Riot Games szeretné megváltoztatni a kitjét.

Riot Games

Tahm Kench W-jének várható cooldown-csökkentése valószínűleg új eszközt ad neki. Az új Abyssal Voyage-nak is rövidebb lesz a hatótávolsága, és úgy tűnik, Tahm Kench már nem tudja teleportálni a csapattársakat rajta keresztül. Ehelyett Tahm Kench valószínűleg felüti és sebzi az ellenséget érkezéskor.

A Devour erősebb lesz, mivel hosszabb lesz a hülési ideje, és átveszi az ultimate szerepét – több kárt okoz az ellenségeknek, akiket Kench lenyel, és hatásosabb lesz a hasában lévő szövetséges megmentésében. Másrészt ez az eszköz nem lehet olyan bosszantó, mint korábban, mivel ez nagyon is egy szabadulj a börtönből szabad kártyát jelentett, amikor megpróbáltál gankelni vagy fókuszálni egy carry-t.

Eközben az új W már nem az Abyssal Voyage-t, hanem annak viselkedését utánozza. Például a Kench-nek továbbra is lehetőséget biztosít a térképen való ugrásra, de a hatótávolsága alacsonyabb lesz, és nem tud szövetségeseket magával vinni. Viszont a helyszínre érkezéskor sebzést fog okozni és fellöki az ellenséget.

Ezekkel a változtatásokkal a Riot célja, hogy kevésbé függjön a koordinációtól, ami gyakran csak szervezett csapatoknál fordul elő, és sokkal inkább solo queue-barát legyen.

Az összes tervezett Tahm Kench átdolgozás:

Tongue Lash (P)

Új hatások:
Mostantól a „Megszerzett íz” stack „An Acquired Taste”-t alkalmaz.
Mostantól képes felfalni (R) az ellenséges bajnokokat, miközben hat.
Most már X-ért gyógyít.

Abyssal Voyage (W)

Kicserélték a Devour (R) képességgel.
Új hatás: Mostantól X sebzést okoz és X másodpercig kiüti az ellenséget érkezéskor.
Eltávolítva: A szövetségesek többé nem csatlakozhatnak hozzá.

Devour (R)

Kicserélve Abyssal Voyage (W) képességgel.
Új hatás: Most már pajzsot ad az elfogyasztott szövetségeseknek X-ért.

Szerintetek ezek a változtatások tényleg kellettek a hősnek?

×