A Fortnite nem lassul le az újdonságok terén, amiről a leakerek biztosítanak bennünket.

A Fortnite 2. fejezetének 7. évadában folytatódnak a sci-fi őrültségek, az Epic Games battle royale kedvencének legújabb szezonja új korszakba lép. A Fortnite-ra jellemző módon az évad témáját sem tartották sokáig titokban, és a pletykák mellett, miszerint Superman és Rick Sanchez is csatlakozik, arra is rájöttek a leakerek, hogy

idegenek szállják meg a térképet.

Rick Sanchez

Az Epic a következő hónapokban biztosan tovább adagolja a meglepetéseket a 7. évad során, de (szó szerint) a történet középpontjában a Zero Point áll. Az 5. évadban egy kis krátertől a földben, majd a 6. évadban a The Spire masszív hozzáadásától kezdve most az Aftermath egy lila lagúnaként jelenik meg, amely felett egy űrhajó lebeg. Mellette újabb pletykák szólnak a zéró gravitációs biomról.

Mi az a Fortnite Zéró Gravitációs POI?

 

A neves szivárogtató HYPEX megosztott egy pillantást két új potenciális fegyverre, amelyek a Chapter 2, 7. évadában landolnak majd. Itt a Cowinator és a Prop Gun felé bólintottak. Míg a Prop Gun képes arra, hogy az ellenfeleket korlátozott időre általános kellékké változtassa, addig a Cowinator úgy hangzik, mintha az X-akták egyik epizódjából vették volna elő. Lehetővé teszi, hogy tárgyakat emeljünk fel és (feltehetően) az ellenségre dobjuk őket, hasonlóan az UFO vonósugarához.

A kirakós utolsó darabja az Alpaca tárgy említése. Bár a HYPEX szerint nem ez lesz a tárgy végleges neve, úgy gondolják, hogy ez egy dobható tárgy lesz, amely egy null-g területet hoz létre. Ha épp a tökéletes snipe-ot próbálod megcsinálni, biztosan frusztráló lesz, ha hirtelen felkorbácsol a levegőbe egy gravitáció nélküli fogyóeszköz.

Az érdekes rész a HYPEX második tweetjéből származik, amely egy „No Gravity Biome”-ot említ. Az Alpacához kapcsolódva a bennfentes azt sugallja, hogy ez a térkép egy speciális területe lesz, ahol Zero-G-ben bóbiskolhatsz. Ehhez párosul egy „jump and land” hang és egy úszás említése. Ha ez így van, akkor a térkép közepe tökéletes helynek tűnik egy Fortnite zéró gravitációs POI számára.

Mikor láthatjuk a Fortnite Zero Gravitációs POI-ját?

 

Szokásához híven, az Epic Games hivatalosan még nem erősítette meg a zéró gravitációs POI-t a Fortnite térképén. A kód hátuljában található hangok felfedezése arra utal, hogy ez már úton van, azonban azt nem lehet tudni, hogy ez mikor következhet be. A Call of Duty: Warzone-tól eltérően a Fortnite-ban nincs nagy szezonközi reset, így a te tipped is olyan jó, mint a miénk.

Ez egyelőre csak spekuláció, de emlékezzünk, hogy a tavalyi szezonban a Bouncy Eggs segítségével stílusosan ugrálhattunk a térképen. Képzeljük el azt a jelenetet, amikor a nulla gravitációs POI-ban csak egy csomóan lebegünk a levegőben, és megpróbáljuk egymást kiiktatni. Tiszta, hamisítatlan káosz.

A Fortnite 2. fejezetét kritizálták, hogy a POI-k megújítása terén kissé lassú volt, a 7. évad pedig nem sokat tett azért, hogy ez megváltozzon. Bár a The Spire-t felváltotta a The Aftermath, és néhány kulcsfontosságú helyszín neve is megváltozott, sok minden maradt a régiben. Reméljük, hogy egy zéró gravitációs POI új dimenzióba viszi az akciót, ahogy a Fortnite 2. évadának 2. fejezete tovább fejlődik.

https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×