Deadpool mellé az Epic Games elkészítette az X-Force-t, így nem egy elrugaszkodott feltevés, hogy Aquaman is megkapja majd saját csapatát a Fortnite-ban.

Az Epic Games tele van meglepetéssel. A Fortnite fejlesztői az előző szezonban ledobták az atomot, a játék történetében először került hivatalos kollaborációs tartalom a Battle Pass-be. Ő nem volt más, mint Deadpool, a Chapter 2 Season 2 speciális tartalma. A karakter mellé egy tematikus Back Bling, valamint több Emote és Spray is érkezett. Ráadásul az Item Shop polcait is feltöltötték az antihőshöz kapcsolható karakterekkel és egyéb kiegészítőkkel.

Mindezek után nagy volt a nyomás a fejlesztőkön, meg kellett ugraniuk a saját maguk által magasra helyezett lécet. Összességében még nem tudni, hogy sikerül-e, de az biztos, hogy jó úton haladnak. Ezúttal nem egy Marvel karaktert, hanem egy DC szuperhőst csomagoltak a Battle Pass-be.

Ő nem más, mint Arthur Curry, vagyis Aquaman.

Aquaman – Fortnite

Viszont ha az előző szezonban elkezdett tendenciát kívánja folytatni a kiadó, akkor bizony Aquaman mellé könnyen lehet, hogy új DC tartalmak is érkeznek. Deadpool a saját csapatát, az X-Force-t kapta meg, így adná magát, ha Arthur Curry mellé a Justice League válna elérhetővé.

Batman

Vele nem lenne nagy dolga az Epic Games-nek, csupán a tavaly piacra dobott Outfiteket kellene újból elérhetővé tenni. Valószínűleg ismét aranybányaként funkcionálna.

 

Superman

Clark Kentnek biztosan meg kell jelennie a Fortnite-ban, ha az Epic Games úgy dönt, nyit a DC tartalmak felé. A Justice League oszlopos tagja, s a képregényuniverzum egyik legismertebb alakja. Őszintén csoda, hogy Aquaman előbb került be a játékba, mint Superman.

Youtuberek használták már clickbaitként Supermant korábban

Cyborg és Flash

Mivel Aquaman a Jason Momoa által alakított verzióként került a játékba, így nagy valószínűséggel ezt a filmes univerzumot fogja majd az Epic is felhasználni, ha elhozzák a játékba a Justice League maradék szereplőit. Ebben az esetben viszont Cyborgra és Flashre is lehet még számítani, legalább annyira fontos szereplői a ligának, mint Domino és Cable az X-Force-nak.

Cyborg és Flash a Justice League című filmben.

Wonder Woman

Ha lesznek még DC Outfitek a játékban, akkor legalább annyira garantált Wonder Woman felbukkanása, mint Supermané. Már csak azért is fontos, hogy megjelenjen Diana, mert egy kulcsfontosságú női karakterről beszélünk, a reprezentáció pedig ma már kiemelkedően fontos. A stílusos amazon biztosan sokak gyűjteményében landolna.

Voltak, akik már eljátszottak Wonder Woman érkezésének gondolatával

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×