Ahogy a Razer korábban bejelentette, hamarosan valóban legyártják és kapni lehet a Project Hazel maszkot. Ekkor lehet hozzájutni.

Ahogy arról még márciusban beszámoltunk, a Razer futurisztikus, többfunkciós arcmaszkja, a Project Hazel valóban megvalósul. A Razer vezérigazgatója, Min-Liang Tan elmondta, hogy szerinte még sokáig maszkot kell viselnünk, ezért

a vállalat kiadja a csúcstechnológiás maszkot.

„Ez egy koncepció volt, de nem tudtuk, releváns lesz-e az oltások után. Úgy gondoljuk, hogy megvalósítjuk az intelligens maszkot” – mondta elismerve, hogy az embereknek az oltások után is szükségük lesz maszkra, hiszen óvatosnak kell lenni.

A Projekt Hazel egyébként aktív szűrőrendszerrel rendelkezik, melyek a levegőben lévő részecskék 95 százalékát kiszűrik. Karcálló és vízálló műanyagból készül, és légmentesen záródó tömítést tartalmaz hűtési funkciókkal. Mivel átlátszó, lehetővé teszi az arckifejezések láthatóságát. Ráadásul mikrofon és lámpa is van benne. Természetesen RGB világítással is rendelkezik.

A Razernek nemrég az E3 alkalmával jelentette be, hogy a Project Hazel maszkjának értékesítése már idén megkezdődik, pontosabban 2021 negyedik negyedévében.

Min-Liang Tan elmondta: a termék először csak a hivatalos weboldalon lesz rendelhető, az év utolsó szakaszában. Ez azt jelenti, hogy október-november-december környékén.

A bejelentés szerint néhány dologban változik is a maszkban. Például amellett, hogy megtartják az átlátszóságot, kap egy jó kis páramentes bevonatot is.

Ha ki akarod próbálni, hogy hogy nézne ki az arcodon, akkor megteheted egy Instagram-filter segítségével.

https://twitter.com/Razer/status/1385971794226520068

 

Ha szeretnél ilyen maszkot, akkor mindenképp iratkozz fel a hírlevélre a Razer hivatalos oldalán, hogy értesítést kapj, amikor már lehet rendelni. Az árát persze még nem lehet tudni.

https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×